Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Február 18.

2015/02/18

A szerelem ma megbolondítja a Rákokat a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Ne a pénzeddel akarj felvágni az emberek előtt, ugyanis az múlandó. Ha mégis így teszel, biztos, hogy nem váltasz ki szimpátiát ismerőseid körében. Próbáld meg önmagadat adni, ne akarj kitűnni a tömegből, főképp másnak látszani!

Bika

_0010_bika
Lehull a szemedről a lepel. Nyilvánvalóvá válhat, hogy az a személy, aki nélkül korábban el sem tudtad képzelni az életedet, most már nem annyira játszik fontos szerepet. A következő lépés már csak rajtad múlik.

Ikrek

_0005_ikrek
Vedd könnyedén a munkádat! Végezd inkább lassan a rád bízott feladatokat, de hiba nélkül! Sokkal jobban fogod érezni magad egy rohanástól és aggodalmaktól mentes napon. Este pedig hamar bújj az ágyba, kell az energia!

Rák

_0002_rák
A szenvedély járja át a mai napodat. Minden percben azon jár majd az eszed, hogy mivel lepd meg párodat. Milyen különlegességgel tudnád feledhetetlenné tenni a mai napot? A szerelem egyszerűen megbolondít.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A pároddal egy tökéletes viszonyt tudsz ma kialakítani. Élvezni fogjátok egymás társaságát, a szurkálódások is mérséklődni fognak. Végre sikerül úgy meglennetek egymás mellett, hogy nem szeditek cafatjaira a másikat.

Szűz

_0001_szűz
Lépj egy kicsit hátrébb, és add meg a lehetőséget annak, hogy az élet, akár csak egy folyó, egyszerűen járja az útját a medrében. Nem kell mindig, minden pillanatban tudatosan élni. Ma sodródj az árral, legyél laza és gátlástalan!

Mérleg

_0006_merleg
Pénzügyi nehézségeid adódhatnak, ami miatt az egész költségvetésedet át kell számolnod. Ebből kifolyólag semmi sem fog gördülékenyen menni. A pánikba esés helyett, találd fel magad a nehéz helyzetekben is!

Skorpió

_0004_skorpio
A háziállataidra, kis kedvenceidre vigyázz a mai napon kiemelt fontossággal! Add meg nekik azt a törődést, amit igényelnek. Ők azok, akik a legrosszabb pillanatokban egy odabújással, dorombolással, vagy ártatlan tekintettel levesznek a lábadról.

Nyilas

_0009_nyilas
Egész nap során fájhat a fejed, a rosszullét környékezhet. Ha végeztél a munkával mindenféleképpen fordulj orvoshoz, mielőtt nagyobb baj történne. Jobb még csírájában elfojtani a problémát, mint később hosszú kezelésekre járni.

Bak

_0000_bak
Egy új ismerősöd egyre inkább felkeltheti az érdeklődésedet. Te sem érted, hogyan képes rád hatni. Igaz, ezt saját magadnak is félsz bevallani. Ne szégyelld érzelmeidet! Viszont elsőnek saját magaddal kell azokat letisztáznod.

Vízöntő

_0007_vizonto
Ki kell szakadnod abból a helyzetből, amiben most vagy. Egyszerűen benne ragadtál, mint a mocsárban. Egy olyan esemény fog történni veled, aminek hatására muszáj lesz lépned. Lásd meg a történések pozitív oldalát!

Halak

_0003_halak
Itt az ideje, hogy elvégezd feladataidat, amiket eddig csak elhanyagoltál. Attól, hogy tologatod magad előtt a teendőket, sajnos nem fognak megoldódni. Kerekedj felül a problémákon, vedd kezedbe az irányítást!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások