Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Március 11.

2015/03/11

Titkos hódoló leselkedik a Kos jegy szülötteire a csillagok szerint. De vajon mi vár ma a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Füledbe juthat, hogy valaki felettébb érdeklődik irántad. Mielőtt elbíznád magad a titkos hódolód miatt, járj utána jobban a hallottaknak. Ha a meglepetés erejével szeretnéd, hogy hasson, akkor várd ki, míg ő bukkan fel!

Bika

horoszkop_0010_bika
Miért érzed úgy, hogy az egész világ ellened játszik? Bárki szól hozzád ma, az kétszer is meg fogja gondolni, hogy mondjon-e legközelebb bármit is. A nyers stílusoddal eltávolíthatsz magad mellől mindenkit.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Ha időben végzel a munkahelyeden, akkor csinálj a pároddal egy spontán programot! Nem kell mindent mindig előre megtervezni! Most kóstolj bele ebbe a világba is, és ha tetszik, akkor máskor is csinálj ilyen programokat!

Rák

horoszkop_0002_rák
Mindenkivel történnek apró kellemetlenségek, így veled is. Ezek miatt ne zavartasd magad, egyszerűen lépj rajtuk túl és koncentrálj a következő lépésre! Fókuszálj a nap szép dolgaira, kedvesedre, szeretteidre!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Kiegyensúlyozottságod, pozitív gondolkodásod másokra is átragadhat. Egy boldog, felszabadult társaság fog körbe venni, ami miatt nagyon jól fogod érezni magad. Jegyezd meg! Olyan embereket vonzol magadhoz, amilyen a kisugárzásod!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Okosan kell ma a munkahelyen dolgoznod. Figyelj oda, hogy ne tarts túl sokszor szünetet, vagy ne járj gyakran dohányozni, mert erre kollégáid és főnökeid is könnyen megorrolhatnak. Ha szorgalmas leszel, rövidesen megtérül!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A mai napon győzelmeket és sikereket fogsz aratni! Ne félj a megmérettetésektől, a próbatételektől, ugyanis mindent a maximumon fogsz teljesíteni. Csak aknázd ki végre a benned rejlő nagy lehetőségeket!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Nyiss a világra és az újdonságok megismerésére! Attól, hogy valamit még nem ismersz, nem felétlen rossz, sőt! Rengeteg tapasztalatot és új barátokat szerezhetsz, ha végre ki mered nyitni a szemedet teljesen!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már, hogy munkahelyedről hazatérhess. Próbálj minden munkát megfelelően teljesíteni, és ne adj lejjebb abból a szintből, amit mindig is nyújtottál.

Bak

horoszkop_0000_bak
Nagy lesz a kísértés, de ne vásárolj semmit! Szabadidődet oszd be ügyesebben, amire eddig nem volt időd, végezd el. A torlódó munkák csak további bosszúságokat és feszültségeket szülnek, amiből már van bőven.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Feszültséggel lehet tele a levegő, mindenki ingerült lesz a környezetedben. A kedvezőtlen bolygóállás hatásait azonnal érezni fogod, és legszívesebben munkahelyedre be se tennéd a lábadat. Ezt viszont nem teheted meg.

Halak

horoszkop_0003_halak
Ne támassz túl nagy elvárásokat az emberekkel szemben! Tedd lejjebb azt a bizonyos mércét, mert olyan magasan, nem mindenki képes megütni azt. Se munkatársaiddal, se a pároddal ne legyél követelőző! Adnod is kell ahhoz, hogy kaphass!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások