Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok vasárnapra!

Január 31.

2015/02/01

A Rák szülöttei vasárnapra igencsak kimerülnek majd, annyira igénybe vették őket a hétköznapok. A Mérlegeknek ideje rendet rakniuk az egész lakásban, az energia meglesz hozzá, de a többieknek is van programunk!

Kos

_0011_kos

Egy mozgalmas, aktív hétvége vár rád, amikor egy perced sem lesz unatkozni. Olyan programokon vehetsz részt, akár baráti társaságoddal, akár családoddal, amik aktív kikapcsolódást nyújtanak majd. Ha túrázni indulsz, tájékozódj előtte, hogy minden felszerelés nálad van-e, ami szükséges az úthoz.

Bika

_0010_bika

Ez a két napod a pihenésről, a nyugalomról fog szólni. Senki nem fogja kavarni körülötted a vizet, lesz időd arra, hogy elvonulj egy picit. A családi teendőket a párod el fogja látni, így a mosásról, mosogatásról sem kell neked gondoskodni.

Ikrek

_0005_ikrek

Neked még a hétvége is munkával fog telni, hiába szeretnéd már végre ott hagyni az egészet, és csak magaddal törődni, mégsem fogod tudni megtenni. Van egy kis elmaradásod, amit be kell pótolnod és újra sínre kerülni, amihez viszont pont ez a kis hétvégi munka szükséges.

Rák

_0002_rák

A hétvégén szinte végig csak az ágyat nyomod majd. Nem is csoda, hogy ennyire kimerültél, hiszen minden pillanatban erődön felül teljesítesz. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, viszont ennek köszönhetően még a hétvégén sem tudsz családoddal foglalkozni. Vajon megéri?

Oroszlán

_0008_oroszlan

Foglalkozz többet pároddal, mert most nagyon szüksége lesz a szeretetre. Ne várd meg, míg elgyengül, inkább erősítsd meg a törődéseddel a nehéz időkben. Legyél mellette ott teljes egészében, mikor úgy érzi, hogy minden kötél szakad.

Szűz

_0001_szűz

Lelki problémáid miatt az egész hétvége egy kicsit az önsajnáltatásról és sebeidnek a nyalogatásáról fog szólni. Egy kicsit nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy nem várhatod el azt, hogy az egész család téged rajongjon körül. Állj a sarkadra és küzdj meg a saját gondjaiddal!

Mérleg

_0006_merleg

Elő a gumikesztyűvel és takarításra fel! Mindent tisztíts meg, rakj rendet ezen a hétvégén a lakásodban! A por lesz az elsőszámú ellenséged, és a hétvége végén majd örömmel nyugtázod, hogy milyen szépen csillog minden.

Skorpió

_0004_skorpio

Váratlan esemény zavarhatja meg a hétvége nyugalmát. Mielőtt a feszültség hevében vitába szállnál, jobban jársz, ha elszámolsz tízig és megnyugszol. A viták csak neked ártanának, így legyél résen és előzd meg a problémát!

Nyilas

_0009_nyilas

Az ötletek bőségét fogod megélni a következő két napban. Csak azon fogsz kattogni, hogy hogyan valósítsd meg az éppen kiötlött terveidet. Szóba jöhet lakásfelújítás, szobarendezés, festés is. A kérdés csupán az, hogy párod mit szól mindezekhez.

Bak

_0000_bak

Pihenned kell, ez nem is kérdés. Energiaszinted a nullával egyenlő és még az ágyból kikelni sem bírsz. Ha még ezen a hétvégén is túlhajszolod magad, akkor ne csodálkozz, ha a jövő héten egy zombiként kelsz-jársz majd.

Vízöntő

_0007_vizonto

A hétvége alatt le sem lehet majd választani a szerelmedről. Minden percet, minden pillanatot vele szeretnél majd tölteni, és úgy gondolod, hogy erre a legjobb megoldás az, ha rácuppansz. Vigyázz! Ez rosszul is elsülhet, aminek bizony sírás lehet a vége.

Halak

_0003_halak

Végre lesz időd arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt, és levezess minden felgyülemlett energiát, feszültséget, ami belülről folyamatosan emésztett. A legmegfelelőbb mód erre az, ha elmész bulizni, kimozdulsz a négy fal közül és kitombolod magad. Csak óvatosan, a ló túlsó oldala sem jó!

Hozzászólások