Nézz ki úgy, mint a brazil bombázók

A legjobb találmány idén!

2016/11/30

Ha a brazil hölgyekre gondolunk napbarnított bőr, kerek popsi és széles vigyor jut eszünkbe. Szeretnétek hasonlítani rájuk? Itt a megoldás! 

Sok furcsa vállalkozást láttunk már, hiszen az emberek már mindenből pénzt csinálnak. A cikkünkben bemutatott cég sem volt rest, mikor érdekes vállalkozást kellett kitalálniuk. Brazil nők, barnaság, fedetlen testrészek és temérdek pénz a tulajoknak. 

Az új cég: Erika Bronze Spa, helyszín: Rio de Janeiro. Gyakorlatilag a hely olyan minimális költségvetésből valósult meg, hogy kb egy havi fizunkból kihozható lenne. Az egész egy háztető teraszán van, beszereztek néhány napágyat, pár üveg ásványvizet, néhány guriga ragtapaszt és már dőlt is pénz. De lássuk is mi a funkciója a legújabb helynek? Tulajdonképpen annyi az egész, hogy bemész, letapasztják a melled és egyéb kényes testrészeid összesen 20 dolcsiért (6 ezer ft) és tökéletes bikini barnaságot kapsz. Vékony pánt csíkok, semmi más. A helyre 7 és 8 óra között érdemes érkezni, ugyanis a napozás 3 órán át tart, így még pont el lehet kerülni a legnagyobb hőséget. 

A relaxálás közben az alkalmazottak jeges folyadékot szolgálnak fel, frissítő vízzel spriccelnek és nem elhanyagolható a remek hangulat sem. Sajnos nálunk erre nem igazán lenne kereslet, mert nagyon szezonális lehetne a cég csak. De azért nyáron a kertünkben lehet mi is kirpóbáljuk. Ingyen. 

Hozzászólások