Nicki Minaj lek*rvázta Miley Cyrust

Hadat üzent a popsztárnak a rapper

2015/08/31

Idén sem zajlott botránymentesen a VMA, az egyik legismertebb zenei díjátadó gála. Ember legyen a talpán, aki képes überelni az előző évek akcióit, hiszen az előadók előszeretettel használják ezt a platformot, ha egy kis felhajtásra vágynak. Az idei rendezvényen Nicki Minaj volt az, aki otrombán szólt be Miley Cirusnak.

Ha esetleg valaki nem emlékezne, akkor azok kedvéért gyorsan megemlítjük a legemlékezetesebb alkalmakat. Az egyik ilyen vitathatatlanul az, amikor Britney Spears és Madonna nyilvánosan váltott nyelves csókot a színpadon, de Lady Gaga is kitett magáért ominózus húscafatos ruhájával.

Idén a nagyszájú rapper, Nicki Minaj turbózta fel a rendezvényt egy markáns beszólással, amit nem másnak, mint Miley Cirusnak címzett. A hátsó fertályon jócskán eleresztett művésznő Cirus egy korábbi nyilatkozatára reflektált, így miután átvette a legjobb hip-hop klippért járó díjat és megköszönte, átfordult a másik színpad irányába és csúnyán beszólt a magamutogató Mileynak. “A minap üzentél nekem a sajtóban te kurva, most itt az alkalom” – alázta a pophercegnőt Minaj.

Történt ugyanis, hogy az egykori Hannah Montana egy interjúban kritizálta a rapper stílusát, amikor az a korábbi VMA-t választotta hadszíntérül, hogy beszóljon Taylor Swiftnek, amiért az szerinte rasszista megjegyzéseket tett. Swift később bocsánatot kért, de Cirus utólag a védelmébe vette. “Mindannyian tudjuk, hogy Nicki Minaj nem egy túl kedves nő” – mondta, majd hozzátette, szerinte választhatott volna más utat is a rapper, és biztos, hogy a féltékenység beszél belőle. “Persze, mondhatjátok, hogy könnyű nekem, a fehér popsztárnak, biztos nem értem ezt a dolgot. Dehogynem, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy mi folyik ebben a világban. De szerintem az MTV nem az erre alkalmas platform.”

Cirus nem jött zavarba Minaj harcias beszólásától, csak annyit válaszolt: “Mindketten ennek a gyárnak a szerves részei vagyunk, tudod hogy működik az ilyen. Adunk interjúkat, aztán a sajtó úgy manipulálja a szart, ahogy csak akarja” – reagált lazán, de a választ már nem várta meg, hanem könnyeden folytatta a show-t. Ez láthatóan megint csak nem tetszett a dús fenekű Minajnak, de úgy tűnik, csatát vesztett. Miley Cirus kontra Nicki Minaj, 1-0!

Hozzászólások