Nicole Kidman életét tönkre tette az Oscar-díj

Képtelen volt irányítani az életét

2015/10/12

A népszerű ausztrál színésznő először mesélt azokról az időkről, amikor hazájából egyedüliként elsőként nyerte meg az Oscar-díjat. Nicole Kidman bő tíz évvel az eset után vallott a nehézségekről.

Gyakran szólnak a pletykák megromlott házasságáról, válásáról, adott esetben alkoholproblémákról és mérhetetlen mennyiségű plasztikai sebészetről. Ez utóbbit nem is igazán érintette azon a beszélgetésen, ahol viszont kendőzetlenül vallott 2001-es válásáról, házasságáról Keith Urban country zenésszel, és a magányos időszakról, amibe majdnem beleőrült. Állítólag minden az Oscar-díjjal kezdődött.

“Hogy teljesen őszinte legyek, akkoriban nem igazán voltam ura önmagamnak. Menekültem az életem elől” – válaszolt a kérdések Nicole Kidman. “Színészként az a legjobb az egészben, hogy bárkinek a bőrébe belebújhatsz, és néhány pillanat erejéig valaki más tudsz lenni. Több éven keresztül másnak az életét éltem. Ez az egész az Oscar-gálán csúcsosodott ki. Akkor jött a felismerés, hogy ez nem megoldás semmire” – mesélte a színésznő. “Csak ültem egyedül és magányosan a hotelszobában, és rájöttem, mit kell tennem.”

Kidman évekig foglalkozott azzal, hogyan lábaljon ki a nehéz időszakból. A következő öt-hat évben folyamatosan kezeltette magát és tudatosan menedzselte az életét. Aztán egyszer csak jött Keith, aki azóta már a férje, és minden megváltozott. “Nagyon gyorsan összeházasodtunk, és igazából csak a házasságunk alatt ismertük meg igazán a másikat. Vágytam egy társra, valakire, akivel megoszthatom az éltemet. Gyereket is akartam még és mindez megadatott. Nyitott voltam a változásra, akartam a változást, és aztán 41 évesen jött a gyerek is” – osztja meg tapasztalatait a színésznő, aki egy olyan konferencián mesélt a nehéz időkről, ahol 2009 óta beszélgetnek a nőkkel, nőkről, olyanokkal, akik maguk is megküzdöttek az élet nehézségeivel. “Emlékszem, gyerekként álltam a kertben apukámmal, aki akkor már nagyon gyenge volt, és megkérdeztem, mit jelent az élet. Ő azt mondta, azért vagyunk itt, hogy törődjünk a másikkal. Ez az, amit most mi is teszünk.”

Hozzászólások