Nicole Kidman és Keith Urban hatalmas Halloween elő-bulit tartott

200 fős vendégsereggel ünnepeltek

2014/10/29
Nicole Kidman és Keith Urban hatalmas Halloween elő-bulit tartott

Halloween ugyan még csak két nap múlva lesz, ami azt jelenti, hogy mindannyiunknak van már a naptárunkban néhány buli-előjegyzés ez alkalomból a hétvégére. De Nicole Kidman és Keith Urban már túl van ezen, már megtartották a bulit. Nem is akármilyet. Ahogy az ausztrál színésznő a Jimmy Kimmel Live! Showban  kedden este mesélt róla (lásd a következő videót):  „Mi már megtartottuk a magunk rendes kis partiját”. Nicole, aki az idén boszorkánynak öltözött és Keith, aki egyfajta drakula kosztümöt viselt mintegy 200 fős szerény kis bulit csapott a múlt héten.

A Before I Go to Sleep sztárja elmondta Jimmy Kimmelnek, hogy imádja a Halloweent, mert „annyira teátrális” és mert hazájában, Ausztráliában „nem adják meg annyira a módját, mint amennyire kéne”.

És habár Nicole, aki mesésen nézett ki fekete, virágmintás ruhájában, már túl van ezen a partin, örömmel várja, hogy két lányát – akik az idén a népszerű Maleficent és Megfagyott Elsa kosztümökbe fognak öltözni – hogyan fogja az ünnepen megtréfálni. Nézzük a Halloweennel kapcsolatos beszélgetést Nicole és Jimmy Kimmel között:

 

(forrás: InStyle)

Hozzászólások