Nincs fegyverszünet az elmérgesült Hajdú-Puzsér háborúban

A kritikus nem őszinte, a műsorvezető kártérítést kér

2015/02/28

Hajdú Péter és Puzsér Róbert háborúja már évek óta tart, számos bírósági tárgyaláson vannak túl a felek. A kritikus anno nekiesett a műsorvezetőnek, aki ezt kikérte magának, és a felesleges szájkarate helyett inkább jogi útra terelte az ügyet. A mostani bocsánatkéréssel is gondjai vannak.

„Készen állok bocsánatot kérni minden vélt és valós sérelméért, soha többé ki sem ejtem és le sem írom a nevét. Fejezzük be ezt az értelmetlen és gyerekes pereskedést!” – írta egy cikkében Puzsér Róbert február 21-én, amivel önmagában nem is lenne gond, de a szövegkörnyezetből kiderül, esze ágában sincs békülni.

“Mindössze egyetlen feltételem van: ígérje meg, hogy soha többé nem szórakoztat fogyatékossággal, betegséggel, halállal, gyásszal. Egy showműsor profiljába ez nem férhet bele” – folytatja az írást ugyanott, ami gyakorlatilag a harc folytatását jelenti, és a TV2 szerint sincs itt valójában semmiféle békülési szándék.

hajduvspuzser
Hajdú vs. Puzsér: a harc folytatódik

“Jogom van a véleményemhez, de ha a bocsánatkérésem kell ahhoz, hogy lekerüljön az a súlyos erkölcsi teher a társadalomról, amit Hajdú Péter képvisel, akkor kész vagyok ezt megtenni.” Ez pedig már újabb hadüzenet, a sértegetés és személyeskedés a jelek szerint tovább folytatódik.

Puzsér Róbert hosszú ideje számít Hajdú Péter fő kritikusának, bírálta már élesen a műsorát, stílusát és a családját is, ami már sok volt a műsorvezetőnek. Több millió forint kártérítést kér az alperestől, amitől azt reméli, hogy Puzsér ezentúl kétszer is meggondolja majd, milyen stílusban kritizál.

Hozzászólások