Nincs kiút! – BB Évi otthona a zárt osztály marad

Képtelen ellátni magát az egykori valóságshow győztes

2015/01/30

Élete végéig pszichiátrián marad Magyarország első valóságshow győztese, BB Évi. A fiatal lány eszét annyira elvette a 16 milliós nyereményt drogokra és alkoholra költötte, mára már magáról sem tud gondoskodni.

2002-ben nyerte meg a Big Brothert, azóta összeomlott az élete (fotó: Kiskegyed)

Egy nagy összeg mindig megváltoztatja egy ember életét, de BB Évi sajnos képtelen volt feldolgozni azt a hirtelen jött sikert, amit a Big Brother hozott meg számára. A lány 2002-ben nyerte meg hazánk első valóság show-ját, de a nyereményként megnyert 16 milliós összeget egyáltalán nem tudta jól felhasználni: drogot és alkoholt vett rajta, aminek köszönhetően súlyos állapotba került.

Családja abban bízott, hogy a kórházi kezelés meghozza eredményét, ám nem így lett: hiába engedték haza, Éva képtelen volt ellátni magát, nem szedte a gyógyszereit és ismét visszaesett. 27 évesen gyámság alá kellett helyezni.

Közben két gyermeke is született rövidke kapcsolataiból, de róluk sem volt képes gondoskodni.

BB Évi barátnője elárulta: folyamatban van a lány pszichiátriai szociális otthonban való elhelyezése. 2013 óta van bent, és rövid időkre hazaengedték ugyan, nem lehetett egyedül hagyni. Évi állandóan zavart, kommunikálni sem igazán lehet vele – egy másik világban él.

A lányom már biztos nem fog hazajönni – mondta BB Évi anyukája a hot! magazinnak.

Hozzászólások