Nő könyvet még nem élvezett ennyire

Az olvasás gyönyörködtet

2015/11/17

Olvasni jó! Ha pedig közben az embert más is kényezteti, akkor olvasni nagyon jó! Azt hiszem, a videóban szerepló hölgy sosem fogja elfelejteni ezt a könyvet.

Persze az emberekben -jogosan- felmerülhet a kérdés: “De ezt most miért?” Valószínűleg azt a választ kapnánk rá, hogy azért, mert ez művészet, és ne megérteni akarjuk, csak élvezni. Én azonban mást látok ebben a videóban. Sokan azt mondják, hogy egy emberről mindent elárul, hogy hány könyvet tart a szobájában, és ezt a nézetet én is osztom. Olvasni tényleg jó, még ha napjainkban már nem is olyan divatos, mint néhány évtizede. Mióta a televízió, majd később az internet teret nyert, szinte alig látni az embereknél könyvet, legfeljebb e-bookot. Pedig mi lehetne kellemesebb, mint egy vadonatúj könyv illata? Mi adhatná vissza azt az élményt, amit egy remekbe szabott könyv befejezése nyújthat?

A válasz egyszerű: egy vibrátor.

Igaz, nem pontosan úgy lesz élvezet könyvet olvasni, mint az alábbi videó csinos főszereplőjének, de azért a busz rázkódása is lehet kellemesen zsongító…

Hozzászólások