Nóci a rehabon találta meg a nagy Őt?

Az egykori műsorvezető nagyon mélyről jött vissza

2015/07/18

A Való Világ egykori műsorvezetője, Czifra Noémi, azaz Nóci nagyon kemény időszakon van túl, mióta abbahagyta a műsorvezetést. Még rehabon is járt, a világtól elvonulva, ahol újra megtalálta a szerelmet, és úgy érzi, végre kijött a gödörből.

“Olvastam én már magamról mindent. Hogy kórosan sovány vagyok, ráncos, alkoholista, csaló – mindent. Ám mindig az volt bennem, az idő úgyis megmutatja az igazságot, hogy ki kicsoda” – mondta Nóci a Borsnak adott interjújában, ahol őszintén beszélt a múltról.

Kisfia, Zsombor 2005-ben született, de visszatekintve úgy érzi, a gondok három évvel később kezdődtek, akkor csúszott ki a lába alól a talaj, 2011-ben pedig padlóra került. “Atomjaimból kellett magam újra felépítenem – tette hozzá Nóci. – Büszke vagyok rá, hogy egyedül csináltam végig, pszichológus nélkül.”

noci

Például önszántából döntött úgy, hogy féléves rehabra megy. “Életemben először tapasztalhattam ott meg, hogy szerethető vagyok. És kaptam ott még egy kincset: Ricsit, a páromat.” Akivel együtt tervezik a közös jövőt.

Nem úgy működöm, ahogyan az emberek többsége. Nincsenek például terveim, a szívem után megyek. Ezeket a kemény éveket sem akarom elfelejteni. Az is hozzám tartozik, az is én vagyok.” A teljes interjút elolvashatjátok ide kattintva. 

Hozzászólások