Női rémálom: horror sztorik lánybúcsúkról

Senkinek nem kívánunk ilyen lánybúcsút

2019/06/11

Egy lánybúcsú általában nem egy szokásos csajos buli, de előfordul, hogy olyan dolog történik, hogy úgy érzik a résztvevők, hogy rémálom az egész.

A nők határtalan izgalommal várják az esküvőjüket, azonban előtte van még egy nagy feladatuk: túlélni a lánybúcsút. Ez általában nem egy szokásos csaj buli, ahol iszogatnak, sorozatot néznek és körmöt festenek, hanem egy picit durvább. Azonban a buli jellegétől eltekintve bármi megtörténhet. A Redditen csajok vallottak arról, hogy lett egy rémálom a lánybúcsúból, amin részt vettek. Innen nézve számunkra ez már nagyon vicces, azonban annak, akivel megtörtént már kevésbé…

1. Menekülőre fogta
“A barátnőm annyira berúgott a lánybúcsúján, hogy egyszercsak felpattant egy 50 fölötti pasi Vespájára és el akart hajtani vele. Mikor lerángattuk a motorról, elrohant előlünk, fel-alá szaladgált az utcán majd elkezdett a kocsik tetején táncolni. Szerencse, hogy a társaság egyik tagja józan volt, így a menyasszony segítségére sietett…”

2. Délelőtti csajoskodás
“Hihetetlen de a lánybúcsú egy BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN VOLT. DÉLELŐTT 11 ÓRAKOR. Voltak feladatok, mint például a “fotózkodj a leghelyesebb sráccal” és ehhez hasonlók. Na de ezt egy plázában?! Nagyon ciki volt.

3. Sportos menyasszony
“A mi drága menyasszonyunk úgy döntött, hogy elrángat minket egy futóversenyre. Na, nem úgy, hogy mindenki teljesítsen úgy, ahogy neki jól esik, hanem egyszerre, kézen fogva kellett futni!”

4. Családi program
“A koszorúslányaim elvittek a pasijaik softball meccsére. Ezután közösen kajáltunk egy gyorsétteremben. Nagyszerű élmény volt…”

5. Tömegverekedés
“A barátnőm lánybúcsúja ugyanarra az éjszakára esett, mint a a vőlegényének a legénybúcsúja. Néhány óra után a két társaság találkozott majd a koszorúslányok közül megtudta az egyik, hogy a férje kapott egy öltáncot. Ekkor olyan szinten kiborult, hogy szétvert a férfi fején egy üveget maj azt ordibálta, hogy elhagyja őt és viszi a gyerekeket is. Közben a vőlegény nővére és a menyasszony unokatestvére elkezdett veszekedni, de igazából senki sem tudja, hogy miért. Röviddel ezután elkezdték lökdösni egymást, majd megpróbált közéjük állni a fiúk társaságából egy srác, akit véletlen úgy meglöktek, hogy szétnyílt a feje. Ennek hatására a menyasszony unokatestvére (férfi) megütötte a vőlegény nővérét, akinek ettől lett egy szép monoklija. Hívtuk a mentőket, de az összes sérült elutasította az ellátást. Mindenki haragudott mindenkire és vérben úszott körülöttünk minden. 

forrás

Hozzászólások