Nőideál: vajon ugyanaz tetszik mindkét nemnek?

Felfedjük a titkot!

2014/10/09

Állandó kérdés: kinek, mi tetszik, pontosabban ki tetszik? Mi a nőideál? A nők a nőknek vagy a férfiaknak akar megfelelni inkább? Lerántjuk a leplet a kérdéskörről.

A nők állandóan fogyókúráznak…

…ezt a férfiak nem értik. Mégis, a férfiak előszeretettel nézik meg a csinos hölgyeket az utcán, nem kevésbé a kimondottan férfiak számára írt magazinokban a nagy mellű, karcsú derekú, vékony combú nőket. Az erotikus tartalmú filmek és kiadványok is tele vannak tökéletes testű bombázókkal.
Akkor hogy is van ez?

A férfiak sokszor azzal mentegetőznek

…hogy életük szerelme nem kell, hogy egy nyuszilány legyen, hiszen ők a szerelmüket szeretik és úgy szeretik, ahogy van. Kimondottan ódzkodnak attól, ha párjuk diétázik, viszont többen örülnek, ha látják a pozitív változást  kedvesükön.
Akkor hogy is van ez?

200441388-001

A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk:

– Az a férfi, aki igazán szereti a párját, az tényleg úgy szereti, ahogy van, persze ez nem azt jelenti, hogy engedjük el magunkat és ezentúl minden este pizzával zárjuk a napot. Továbbra is fontos az edzés és az egészséges táplálkozás, de ha nem születtünk topmodell adottságokkal, akkor bármennyit is bosszankodunk rajta, sosem fog megváltozni a helyzet.
– Az a férfi pedig, aki nem szereti a párját igazán, kritizálni fogja és sosem fog vele megelégedni.
– Az a férfi pedig, aki egyedülálló, úgy is olyan nőt keres maga mellé, aki neki tetszik.

Tehát nincs ok aggodalomra, a vékony, a teltebb és a molett nők is tetszenek a férfiaknak, hiszen erre 1001 példát ismerünk a környezetünkben is , egyedül magunkkal kell megbarátkoznunk.

Hozzászólások