Nők Chanelben

Egy érdekes kiállítás - nem csak nőknek!

2016/07/06

Sosem látott fotók, sosem hallott történetek a divat és a szépség világából. Ez a Nők Chanelben kiállítás, amihez hasonlót még biztos nem láttál!

Ha rajongsz a kortárs kultúráért és a divatért, a Nők Chanelben kiállításon a helyed! A kiállítás exkluzív fotókat mutat be, modellekről, akiken keresztül -a Chanel ház közreműködésének köszönhetően- divatban elmesélt sztorikat alkottak.

Peter Farago & Ingela Klemetz Farago: Nők Chanelben

A kiállítás július 8-án 10:00-tól látogatható szeptember 11-ig. 

“Mindig az intimitás egy magasabb szintjét keressük képeinkben.”

A szekszárdi születésű Peter Farago és a svéd Ingela Klemetz-Farago vizionárius kettősét a jelenkori divatfotózás legkreatívabb csapatai között tartják számon. A CHANEL divatcéggel való egyedi együttműködés keretében a két fotós komplex divatban elmesélt sztorikat kreált, amelyekben Közép-Európa és Lengyelország legkeresettebb szupermodelljei szerepelnek. Az eredmény egy messzemenően személyes és látványos, divat-történet, ahol Faragoék esztétikája az érzékenységen és a tökéletes időzítésen keresztül talál kifejezést. Munkájukban lényegi elem a művészi komponálás és a modell illetve a fotós teljes mértékű egymásra hagyatkozása.

“Amikor tudatosul benned, hogy megérintettél egy törékeny és jelentésekkel teli teret, az az a meghatározó pillanat, amikor a fotózás varázslatossá válik.”

Ezek a fotók egyúttal igen törékenyek is, mert megkapóak és látványosak, erőteljes és hosszan tartó hatást fejtenek ki.

Az esemény ITT érhető el.

Hozzászólások