Nőkre támadt Zimány Linda kedvese a Szigeten?

A biztonsági őröknek kellett közbelépni

2015/08/17

Idegileg láthatóan nehezen viseli a médiafelhajtást és az internetes mémhadjáratot Kedves Ferenc, Zimány Linda új milliárdos kedvese. A dolog odáig fajult, hogy a Szigeten megtámadta a Blikk őket fotózó munkatársát.

˝Kidobatlak benneteket innen! A biztonságiakkal mindjárt levágattatom a karszalagod, te szemét ribanc! Soha többé nem jöhetsz be a Szigetre!˝ – üvöltötte bele a Sziget fesztivál éjszakájába keservesen Kedves Ferenc, miután a Blikk fotósa készített pár képet róluk – amihez egyébként minden joga megvolt.

Éppen sültkrumplit ettek egy társasággal – amire, ki tudja, lehet hogy éppen Linda hívta meg a többieket -, mikor a napilap munkatársai kiszúrták őket. Erre a milliárdos, szerelemtől vak férfi előbb Zimány PR-osát kérte meg, szóljon, hogy nem készíthetnek róluk fotót – bár nem tudni, ezt pontosan hogyan gondolta.

zlkedves
Kedves Ferenc és Zimány Linda – fotó: Blikk

Utána oda is lépett az újságírókhoz, és szidalmazni kezdte őket. Zimány Linda mindeközben távolról aggódott vadonatúj szerelméért, a biztonsági őrök azonban gyorsan közbeléptek, és eltessékelték onnan az üvöltöző Kedves Ferencet, és szimpatikus, egyébként szintén fenyegetőző barátját.

A férfi láthatóan nehezen viseli azt az internetes mémhadjáratot, ami Zimány Lindával való kapcsolatát kíséri, és ami erősen megkérdőjelezi kedvesének őszinte szerelmét, és a kapcsolat összetartó erejét inkább a bankszámláján keresi. (Ennél szebben nem tudtuk megfogalmazni)

Hozzászólások