Nős párja miatt támadja Claut Havas?

A Tanár úr nem jósol hosszú boldogságot

2015/08/06

Havas Henrik keményen beszólt Liptai Claudiának, mert ismét egy házas férfiba lett szerelmes.

Liptai Claudia kapott hideget-meleget, mióta kiderült róla, hogy új szerelme egy házas, kétgyermekes apuka, aki éppen válik a feleségétől. Míg közeli ismerősei szerint komoly és nagy jövő elé néző a kapcsolat, addig sokak szerint ismét megégetheti magát. Havas Henrik sem tudta türtőztetni magán, és elmondta a véleményét a népszerű műsorvezetőről.

„A művésznő ugyebár összejött egy válófélben lévő, kétgyermekes cukrásszal. A helyzet az, hogy az általam megkérdezett rengeteg nő közül egynek sem volt álmatlan éjszakája amiatt, hogy egy nős pasasba lett szerelmes! A szerelmes nők jobban örülnének persze egy független férfinak, de amelyik ér valamit, az már elkelt, a többi meg… szóra sem érdemes – írja Havas Henrik a Hot! magazinban.

havashenrik2
Havas Henrik keményen beszólt Claudiának

Ha azt gondolnánk azonban, hogy a Tanár úr szerint ez teljesen rendben van, tévedünk, Havas Henrik ugyanis semmi jót nem jósol a kapcsolatnak.

„Én nagyon nem szeretnék egy nős pasas szeretője lenni. Ki a rosszsebnek van kedve reggeltől estig a telefont figyelni, hallgatni a süket dumát, hogy mégsem tölthetjük együtt a hétvégét, mert a gyerek lázas, az asszony ideges, aztán meg kinek volna kedve nézni az imádott férfinak főzött ételt, ahogy kihűl… Szóval, macerás dolog nős pasasokkal összejönni. A legnagyobb veszély persze az, hogy ha el is vált a férfi, azért még ott vannak a gyerekek, állandóan a képbe kerül az elvált feleség, aki még vissza is szerezheti a férfit, ráadásul manipulálhat a gyerekekkel. Úgyhogy senkinek sem ajánlom, hogy nős pasival kezdjen. Legfeljebb azoknak, akiknek már van gyakorlatuk – de most tényleg nem az egykori kolléganőmre gondolok! – tette hozzá Havas Henrik.

Hozzászólások