Noszály Sándor még mindig veszélyben van?

Balatonon nyaralt kislányával az egykori teniszező

2014/08/25

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Noszály Sándor az Országos Baleseti intézet idegosztályára került, ahol súlyos fejsérülése miatt ápolták. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, hiszen kissé ellentmondásos, amit a szemtanúk, amit Sándor, és amit édesanyja állít. A kórházból ugyan kiengedték az egykori teniszező, de továbbra sem repülhet agyzúzódása miatt.

A Nagy Ő egy budapesti szórakozóhelyen sérült meg úgy, hogy elvesztette az eszméletét. Mikor magához tért, nem emlékezett a történtekre, sérülése azonban annyira súlyos volt, hogy még két héttel balesete után sem repülhet, pedig ma utazott volna vissza Los Angelesbe. Úgy tűnik, egyelőre itthon marad az egyébként Amerikában dolgozó teniszedző.

Noszály Sándor két héttel ezelőtt került kórházba életveszélyes sérülései miatt. Egyes szemtanúk szerint verekedésbe keveredett valakivel a buliban, amit az utcán folytattak. A dulakodás eredménye pedig az lett, hogy elesett és beütötte a fejét. Édesanyja azonban azt állítja, fia nem keveredett bele semmibe, egyszerűen csak rosszul esett. Az azonban biztos, hogy meg kell várnia a kontroll vizsgálatok eredményét ahhoz, hogy repülőre ülhessen.

noszaly2

Szombaton már szerencsére az állapota is megengedte, hogy kislányával együtt nyaraljon a Balatonon. Közösségi oldalán ismerőseivel és követőivel is megosztotta a magyar tenger partján készített fotókat. A Blikknek pedig közérzetéről is mesélt.

„Szerencsére már tényleg jól vagyok, az igaz viszont, hogy a fizikai terhelést még kihagytam, nem szörföztem.”

noszaly

Hozzászólások