A nyár legőrültebb futama

Győzd le a berkit!

2014/07/06

Érezted már úgy, hogy a tűréshatáraidat és a korlátaidat feszegetted? Győzted már le saját magad és versenytársaid egy elképesztő futamban? Ha nem, akkor most itt az alkalom, hogy a nyár egyik legmeghatározóbb és legőrültebb eseményén, a Woody Race futamon részt vegyél és ‘Győzd le a berkit!’. A Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 26-30 között Tied a pálya, hogy bizonyíts!

Ha felkészültél és készen állsz a küldetésre, tényleg minden erőd és tudásod be kell vetned, hogy legyőzd az akadályokat! Többek között szögesdrót és jégkonténer vár és egy roncs autóból is ki kell, hogy szabadulj, de ha átküzdötted magad az pályán, vár a legnagyobb: ‘ a berki ‘, hiszen jobban kell teljesítened Nála és ez nem könnyű feladat! Ez lesz a nyár legőrültebb futama!

A Woody Race vár 2000 méter akadálypályával, barátokkal és több mint 10 embert próbáló, de mindeközben szórakoztató akadállyal és Magyarország legnagyobb vízi csúszdájával! Mindez az ország egyik legnagyobb fesztiválján a SZIN-en, Szegeden az újszegedi partfürdőn 2014. augusztus 26-30-ig! Négy napon át folyamatos küzdelmek és buli! Készítsd a Barátokat és a jelmezeket és nevezz!

További információkat megtudhatsz a www.woodyrace.com oldalon és a videóból!

Hozzászólások