Nyerj ingyen Milka csokit pofonegyszerűen

Legyen a tied egy tábla csoki könnyedén!

2017/05/12

Ki ne szeretne nyerni bármit is, főleg ha annak nagyon egyszerű módja van? Most ráadásul Milka csokit nyerhetsz, szuper szórakozással egybekötve. 

Tegnap néhány barátommal lazítottunk az egyetemi vizsgák előtt a Deákon, néhány fröccs társaságában, mikor megláttuk a hatalmas Milka standot. A társaságomból az egyik srác rávett, (nem kellett sokat győzködjön) hogy nézzük meg, hátha lehet csokit nyerni! Nos, lehetett, méghozzá nagyon könnyedén és szórakoztatóan.

 A feladatunk csupán annyi volt, hogy le kellett töltenünk a Milka-Alpesi utazás alkalmazást, majd egy óriási 3D-s társasjátékba csöppentünk. Mi voltunk a bábuk, a feladatokat pedig a mezők QR-kódjának a beolvasásával lehetett megoldani. Remek szórakozás volt, közben fotók is készültek rólunk. A fincsi csokiból pedig már semmi sincs, mert megettük mindet. Próbáld ki te is, a pároddal, a barátaiddal vagy a gyerkőcökkel. 

Indulj Te is alpesi utazásra az óriás társasjátékkal, és kóstolj bele a tejcsokisan édes lilabergi életbe – a különleges kiterjesztett valóság technológiának köszönhetően – 3D-ben!

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub melletti óriás tábla
Időpont: május 8.-21.

A hivatalos Facebook oldalt itt találod meg! 

(kép:google)

Hozzászólások