Nyilvános szex egy divatbemutatón

Tökös teknős

2016/02/16

Vannak, akik magasról tesznek a divat legújabb irányzataira és egyetlen trend előtt hajlandóak mindössze adózni: a szexualitás oltárán. Ezek ketten megtették, stílusos közegbe bugyolálva.

Mathieu Mirano New York-i divatbemutatóján , a férfiak és a nők , vagy férfiak, akik nők, vagy fordítva – ma már semmi nem biztos -, szóval ezen a bemutatón teknősökkel szerepelgettek a modellek. Nyilván a fene tudná ki az a Mathieu, mármint nekem gőzöm nem lenne, ha ez két óriási afrikai teknős meg nem kívánta volna egymást a show-n . Miközben a pilinszkalábúak sétálgattak le-föl, a két teknős egymásnak esett.

teknos

Valószínűleg felizgathatta őket az agyondiétázott modellek látványa, de szerintem unták a bulit és szexszel ütötték el az időt. Mindenesetre senki nem nevetett, ahogy a képeken is látszik. Biztos ők már nagyon éhesek voltak… Kedvet kaphattak volna a profi pornósztár tekiktől! Most már kíváncsian várom Mathieu legújabb divatbemutatóját, ahol beszélő papagájfiúkkal fognak fellépni a manökenek, akik még soha nem találkoztak papagájlánnyal! Izgi lesz! :))

Hozzászólások