Nyilvánosan flörtöltek Ronaldoval – Mit szól a barátnő?

Ronaldo tarolt a díjátadón

2014/10/30

Három díjat is bezsebelt Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdás futballistája azon a díjátadón, amelyen a spanyol labdarúgó-bajnokság előző szezonjának legjobb teljesítményeit jutalmazták.

A portugál sztár a legjobb játékosnak és a legjobb támadónak, valamint a legszebb gólért járó elismerést is megkapta. A Bajnokok Ligája-győztes fővárosi klubból Sergio Ramost választották a legjobb védőnek a Primera Divisiónban, míg a horvát Luka Modric a középpályások között diadalmaskodott. A legjobb kapusnak járó díjat szintén a Real Madridot erősítő Costa Rica-i Keylor Navas érdemelte ki, igaz, ő az előző szezonban még a Levante színeiben szerepelt.
A legjobb támadó középpályásnak Andrés Iniestát, a Barcelona világbajnok játékmesterért választották, míg a legjobb edzőnek járó elismerést Diego Simeone, a bajnok Atlético Madrid argentin szakvezetője nyerte el.

Az ünnepséget nagy felhajtás közepette tartották meg, ahol a világhírű labdarúgók és párjaik egymás mellett ülve hallgatták végig, hogy ki melyik kategóriában milyen díjat kapott.

Az ünnepség programjában humoristák és színészek műsorszámai is helyet kaptak, ahol Ronaldot sem kímélték, az egyik humorista hölgy az alábbi poént szánta neki:

„Valamit mondanom kell – kezdte mondandóját kissé drámaian a humorista hölgy. – Soha nem láttam még olyan testű férfit alsónadrágban, mint te… Te vagy a legjobban legyantázott testű férfi, akit valaha láttam.”

Ronaldo nevetve fogadta a poént, ahogy illik, de a mellette ülő barátnője Irina rezzenéstelen arccal hallgatta. Nem lehet tudni, hogy vagy azért nem, mert szóra sem méltatta, vagy egész egyszerűen nem értette a flörtölő poént. Lehetséges, hogy az utóbbi, mert mellette ülő, jókedvre derült párja viselkedése sem csalt mosolyt az arcára. (MTI, Nemzeti Sport)

Hozzászólások