Nyilvánosság előtt támadták meg Szabó Zsófit

Saját védelmére kelt a műsorvezető

2016/01/18

A támadás nyílt színen zajlott, és bár Szabó Zsófi az ellenkezőjét állítja, de biztosan nagyon mély nyomokat hagyott benne.

received_2491012060986581

Épp egy hete indult Szabó Zsófi új műsora az RTL Klubon, Story Extra címmel, de a műsorvezető ellen máris borzasztó hadjárat indult. Úton-útfélen, a nyilvánosság előtt kritizálják, és bár a műsorvezető kijelentette, hogy nem érdeklik a vélemények, mégis roppant nehéz lehet neki. A Facebook oldalán kifakadt.

Önkritika zéró címmel olvastam az imént magamról egy cikket. Direkt nem osztom meg itt az oldalamon, hogy még negatív reklámot se kapjon. Üzenem annak, aki írta és üzenem azoknak is, akik nap mint nap rossz fényben tüntetnek fel a nyilvánosság előtt, hogy bár nekem nem számít a véleményetek igenis bánt, hogy folyamatosan elferdítitek a valóságot!!!! Miért kell a hibát keresni állandóan? Aki hibát keres, talál is… Talán másban nincs hiba? Ha magunkba nézünk, bizony belátjuk: mindenkiben van. Igyekszem jó lenni abban, amit csinálok és igyekszem még jobb lenni… Hétfőn indult az új műsorom, aminek nagyon örülök, hogy a műsorvezetője lehetek. Kedden kaptam hideget, meleget. Több portál kijelentette a nézők nem szerettek. (Tessék? Éjszaka közvélemény kutatást tartottak?) Volt, aki azt mondta, hadartam és izgultam, más pedig kijelentette: lassan, hiba biztosan, robot üzemmódban beszéltem. Szerdán feltette egy újságíró a kérdést: Mit szólok a sok negatív kritikához, mennyire befolyásolja a műsorvezetésem? Erre ezt nyilatkoztam: “Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem esik rosszul néhány kommentelő beszólása. De nem érzem magamat rossznak.” Tudjátok mit gondolok? Ahogyan folytattam ebben a cikkben: ” aki valamilyen, arról van vélemény, aki semmilyen, arról nincsen.” Ha van kedvetek nézzétek vissza a pénteki adást, http://rtl.hu/story-extra-2016-01-15, illetve várlak titeket szeretettel az RTL-en minden hétköznap este 17:25-kor a Story extrában. A kritikát továbbra is elfogadom, a ferdítést, igazságtalanságot és hazugságot még mindig nem. Csoook!!!” – írta Szabó Zsófi a közösségi oldalon.

Önkritika zéró címmel olvastam az imént magamról egy cikket. Direkt nem osztom meg itt az oldalamon, hogy még negatív…

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2016. január 17.

Olvass még további híreket Szabó Zsófiról!

Hozzászólások