Nyoma veszett Katalin hercegnének

Napok óta senki sem látta

2015/08/18

Katalin hercegné napok óta nem mutatkozik nyilvánosan. Sokakban felmerült a kérdés, hogy mi lehet a háttérben, többek között azért, mert sejteni vélik, valami nincs rendben a háttérben.

Az elmúlt időszakban arról lehetett sokat olvasni, hogy forr a hangulat a királyi palota falain belül, Katalin egyre nehezebben tűri Erzsébet királyné rá gyakorolt vasakaratát. Állítólag nemcsak abba szól már bele, hogy milyen ruhákat viseljen és hogyan hordja a haját, de a gyereknevelési kérdésekben sem egyeznek, ez pedig minden húrt túlfeszít a két nő között. A királynő egyesek szerint nehezményezi, hogy Katalin számára jóval fontosabbak a gyerekei, mint a rangjához méltó megjelenések a nyilvánosság előtt, ez pedig nincs jó hatással a palota hírnevére. Lehet, hogy Katalint még Diananánál is jobban kiutálja a királynő? És vajon mennyire lázad szándékosan a hercegné az aranykalitka szabályai ellen?

The Duke and Duchess of Cambridge Visit The Royal Marsden Hospital

Nem tudni, hogy ezek közül bármelyik indok állhat-e Katalin hercegné eltűnése mögött, de az biztos, hogy egy a hétvégén tartott esküvőre sem ment el Vilmos felesége, pedig a házasulandó pár igen közeli barátjuk. Nagy meglepetést okozott a násznép számára, amikor Vilmos mellett Pippa Middleton jelent meg, pedig őt egyébként nem hívták meg külön az esküvőre. Katalint állítólag ott várta a helye férje oldalán az egyik legelőkelőbb asztalfőnél, tehát minden bizonnyal a házaspár sem tudta, hogy nem fog megjelenni a hercegné. Az összegyűlt vendégsereg állítólag még másnap is arról pusmogott, hogy mi lehet a távolmaradás oka, és vajon miért nem tisztelte meg annyival a jegyeseket, hogy legalább időben lemondja érkezését.

Nem ez az első alkalom, hogy Katalin nem vett rész egy esküvőn. Az elmúlt időszakban négy ilyen jeles eseményre kaptak meghívást, amelyeken Vilmos herceg ugyan megjelent, de bájos felesége nélkül. Azonban volt olyan eset, amikor a menyegzővel párhuzamos időpontban Katalint épp shoppingoláson kapták.

Ez utóbbi tehát csak egy azon események sorából, ahol Katalin nem volt hajlandó megjelenni, mióta második gyermekének is életet adott. A palota forrong, de a valódi okokról semmit sem tudni. A Kensington palota szóvivője nem kommentálta az eseményeket.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy kiderült: Katalin hercegné minden rezdülését meghatározza a királynő, most újabb titokra derült fény. Olvass tovább!

Kate Middleton

Hozzászólások