Nyomozás indult a ValóVilág játékosa ellen

VV Viki mindenkit átvert

2015/05/15

Sajnos nincs új a nap alatt, a kérész életű sztárok sajnos ha leáldozik a siker, nem egyszer lépnek olyan útra, ahonnan nehéz visszafordulni. A ValóVilág egykori játékosáról is csúnya dolgok kerültek napvilágra.

A ValóVilág 6. szériájának szereplője is megpróbált visszakerülni a valóságba, de nem feltétlenül olyan könnyű ez, ha a showműsor után még körülrajongott celeb fénye lassan-lassan elhalványul. Többen ilyenkor visszatérnek eredeti szakmájukhoz és civilként folytatják életüket, de akadnak olyan szereplők is, akik mindenáron szeretnék megtartani a sztárságot, vagy legalábbis az azzal járó anyagi juttatást. Természetesen olyan példáról is tudunk, ahol a valóságshow szereplő befutott és erejének, kitratásának hála bent maradt a hírességek között, ilyen például Majka.

VV Viki azonban már korábban is belekeveredett hasonló, bűncselekményre utaló történetbe,-, ezúttal viszont a vásárló feljelentést is tett ellene. A nagyszájú lány egy hamis telefont adott el a gyanútlan vásárlónak.

Egy hirdetést adtam fel a neten, amelyben egy telefont akartam eladni, de odaírtam, hogy csere is érdekel – kezdte az átvert férfi. – Erre hivatkozva hívott fel engem VV Viki, aki elmondta, hogy az édesapjának van egy Samsung Galaxi S5 típusú telefonja, amit alig egy hónappal ezelőtt vett 190 ezer forintért. Azt állította, hogy valami gond van vele, talán beázott, mert a bekapcsolás után csak feketeség van a képernyőn. Elmondta, hogy garancia van a telefonon, de mivel ő nagyon elfoglalt, nem akar azzal foglalkozni, hogy visszacserélteti, inkább megszabadulna tőle, ezért eladná – magyarázta Sz. Zsolt L., aki meg is állapodott Vikivel egy 40 000 forintos vételárban, írja a Blikk.

1656244_427860660683646_1143781556_n

Eleve késett két órát, úgyhogy már sötétben érkezett. Én éppen lázas beteg voltam, leszaladtam, beültem a kocsijába, amiben nem volt világítás. Ideadta a telefont, azt mondta, rohannia kell, de ha bármi gond van, hívjam. Amikor felértem, már azonnal láttam, hogy át lettem verve. Ez ugyanis egy gagyi hamisítvány, kétezer forintot sem ér. A hozzáadott garancialevélen pedig egy olyan karcagi cég pecsétje van, ami két éve megszűnt – magyarázta a vevő, aki akkor már hiába tárcsázta Vikit, soha többé nem vette fel a telefont. Sz. Zsolt L. pedig a rendőrséghez fordult.

Feljelentést tettem ellene csalás miatt, jelenleg pedig a XVI. kerületi rendőrkapitányság folytat nyomozást az ügyben – árulta el a vásárló.

 

Hozzászólások