Ő a legszebb magyar lány! – Szerinted is?

Nagy Nikoletta képviseli hazánkat a világversenyen

2015/06/07

Tegnap este megválasztották a legszebb magyar lányt, aki elnyerte a Miss Universe Hungary címet, és hazánkat képviseli majd a nemzetközi versenyen.

16 gyönyörű lány mutatta meg magát az Erkel Színházban rendezett nagyszabású show keretein belül, amit a TV2 élő adásban közvetített. 

Nagy Nikoletta 2
Nagy Nikoletta lett a legszebb

2015 a fény éve, épp ezért minden szempontból a csillogást szerettük volna hangsúlyozni, ezzel is kiemelve az Erkel Színház adottságait, illetve pompáját formába önteni a látványtervező és a koreográfus segítségével. A lányok gyémánt kiegészítőket viselnek majd az est folyamán, s mivel több millió forintot érő ékszerekről van szó, kiemelt biztonsági szolgálat vigyázza majd őket, akárcsak a gyémánt koronát” – mondta korábban Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonosa.

A szépségek koktélruhában, bikiniben és estélyiben vonultak fel a színpadon, a látottak alapján a versenyzők arcát, testét, kisugárzását és mozgását szem előtt tartva döntött a zsűri, melynek tagjai között egy világsztár is helyet foglalt! Christopher Lambert jött hazánkba megcsodálni a gyönyörű lányokat.

Tavaly egyébként Nikolettát már felfedezte Dynamic, ugyanis az ő “Nem akarom” című, az RC Creative Media által készített klipjében szerepelt, melyben egy szerelmi háromszögbe bonyolódik Dynamic-kal és Curtisszel, és végül Ganxsta Zolee vigasztalja meg.

A győztes 20 éves, budapesti Nagy Nikolettáról a műsor folyamán kiderült, hogy autóbusz közlekedési menedzserként dolgozik, emellett pedig a Budapesti Corvinus Egyetem biomérnök szakán tanul; a gyógyszeripar és a krémkészítés érdekli. Imádja az autóversenyeket – már volt is szerencséje testközelből kipróbálni -, emellett nagyon szeret sportolni, 14 évig táncolt, a modellkedésnek köszönhetően számos helyen járt már a világban, leginkább Kína és a Fülöp-szigetek tetszett neki. 

Hozzászólások