Ő az új szépségkirálynő: Kelemen Henrietta

Gyakorlott királynőt választottak

2014/09/16

Végre kiderült, ki lett a Vajna Tímea által szervezett, szupertitkos szépségverseny győztese, azaz a Miss Universe Hungary 2014. Kelemen Henrietta a verseny után mutatkozott be a sajtónak.

Gyakorlott szépség kapta meg a koronát tegnap este, ugyanis Kelemen Henrietta volt már az Operabálon bálkirálynő, illetve 2012-ben övé lett a Miss Hungary cím is. A verseny kapcsán nem sokan emlékeztek rá, ám az azt követő botrány miatt már derenghet valami.

Henrietta ugyanis a két évvel ezelőtti Miss Hungary győzteseként utazhatott volna a Fülöp-szigeteken rendezett Miss Earth-re. Sanyargatta magát, védőoltásokat kapott, elhalasztotta a főiskolai vizsgáit, de alig pár nappal az indulás előtt kiderült: a Hajdú Péterék által szervezett másik szépségverseny negyedik helyezettje képviseli hazánkat a Miss Earth-ön.

Kelemen Henrietta

Henrietta akkor nem tétlenkedett, a koronát megtartotta, és először békés úton próbált megegyezni a szervezőkkel, akiktől ígéretet kapott, hogy részletekben kifizetnek neki 1,5 millió forintot, de ez nem történt meg. Végül a szépség 2,5 millióra perelte a céget, amit jótékonysági célra szeretett volna felhasználni.

A tegnap esti bemutatón Kelemen Henrietta nem tűnt ennyire harciasnak és magabiztosnak, sőt meglehetősen félénk volt. A 20 éves albertirsai szépség annyit elárult: a Miss Unuverse-ben épp az volt a vonzó számára, hogy világversenyen is megmutathatja magát. Drukkolunk neki!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások