Ő Dobó Kata exének új választottja?

23 éves színésznőbe szeretett bele Gulyás Levente

2014/11/20

Dobó Kata volt párja ismét a békéscsabai színházban találta meg új szerelmét. A szőke szépség mintegy húsz évvel fiatalabb a zeneszerzőnél.

Tatar_Bianka
Tatár Bianka – Gulyás Levente új szerelme (fotó: jokaiszinhaz.hu)

Dobó Kata gyermekének édesapja, Gulyás Levente nem keresgélt sokáig a szakítás után. A Blikk információi szerint máris megtalálta a boldogságot egy 23 éves színésznő, Tatár Bianka oldalán. Bár munkahelyükön, a békéscsabai színházban állítólag mindenki róluk beszél, mégis próbálják titkolni kapcsolatukat. 

Van feleséged? Van szeretőd? És mikor szexeltetek? Ha te nem akarsz erről beszélni, akkor én sem beszélek” – reagált indulatosan a napilap megkeresésére Gulyás Levente, majd bontotta a vonalat.

Gulyás Levente már évekkel ezelőtt is zeneszerzőként dolgozott a békéscsabai teátrumban, amikor Dobó Kata egy szerepet kapott a városban, és egymásba szerettek. Bár kapcsolatukból egy tündéri kislány született, a boldogság mégis szertefoszlott. Úgy tűnik, a színésznő jól viseli a magánéleti változást.

Mindez kettejükre tartozik, nem szeretnék ezzel az üggyel foglalkozni. De köszönöm, jól vagyok” – közölte a Blikkel menedzserén keresztül Dobó Kata.

 

Hozzászólások