Ő a Rising Star győztese

Holtverseny után nyert Palmira

2015/02/16

Néhány szavazaton múlt, hogy ki nyeri meg a Rising start, végül a nézők úgy döntöttek, hogy Várhegyi Lucas Palmira a legjobb énekes.

Tegnap este véget ért a TV2 vadonatúj tehetségkutatója, a Rising Star, az első olyan tehetségkutató, ahol a nézők mobilos applikáció segítségével szólhattak bele a műsor alakulásába. A verseny tizenhat hete után négy énekes, Péter Srámek, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd, és Várhegyi Lucas Palmira küzdhetett meg a több millió forintért, az autóért, a lakásért és a lemezszerződésért.

A három körből álló döntőben kizárólag a nézők szavazhattak. Az este első kiesője mindenki nagy megdöbbenésére Fehérvári Gábor Alfréd volt, akit a legtöbben az első fordulós, zuhanyzós jelenete miatt jegyeztek meg. A második körben a szlovák Jimmy rajongó, Péter Srámek vérzett el. 

Végül Palmira és Czibi Norib énekelhetett azért, hogy megnyerje a nézők szimpátiáját, ezzel pedig a műsort. Az érettségi előtt álló lány Máté Péter Hazám című dalát adta elő, amellyel meggyőzte a nézőket. Bár az utolsó fordulóban mindkét énekes 52%-ot kapott, néhány tizeddel mégis Mira győzött.

Mira az egész verseny alatt a nézők nagy kedvence volt, ráadásul az ő útja alakult a legkalandosabban, hiszen őt az Árkádban tartott extra meghallgatáson választotta ki egy erre kijelölt zsűri, és Majkával úgy érkezett a Rising Star stúdiójába, hogy minden előzetes próba nélkül, élőben kellett énekelnie. Az ő karrierje azonban már a verseny elején beindult, ugyanis Keró átadott neki egy meghívást az Operett Színház egyik kasztingjára, ahol afroamerikai énekesnőket keresnek az Elfújta a szél című darabhoz.

Hozzászólások