Ő sem utasítaná vissza Jude Law-t

Nagy Alexának számos híresség bejön

2015/05/28

Nem könnyű elcsavarni Nagy Alexa fejét, hiszen a színésznőnek pontos elképzelése van, milyen férfit szeretne – de Jude Lawnak és Ewan McGragornak egész jó esélyei lennének.

Nagy Alexandra2
Nagy Alexának rengeteg udvarlója van (Fotó: RTL Klub)

Nagy Alexát a Barátok közt Alizaként egy örökké a szerelmet kereső lányként ismertük meg, ám a csinos szőke színésznő a valóságban egyáltalán nem ilyen: fél éve egyedülálló, de ez egy cseppet sem zavarja, hiszen rengeteg hódolója akad.

„Tökéletesen jól viselem a szingliséget, nem vagyok kapcsolatfüggő. Nincs okom kétségbeesésre, folyamatosan kapok visszajelzéseket. Hívnak vacsorázni, randira, nem ülök otthon – árulta el Alexa a Hotnak.

A csinos színésznőnek nincs ideálja, de azt tudja, hogy milyen belső tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy beleszeressen egy férfiba.

„Az udvarias, amolyan lovag típus nagyon bejön nekem. Szeretem, ha egy férfi magasabb nálam, és úgy veszem észre, inkább a világosabb tónusúakra bukom. De ez nem szabály, hiszen volt már ázsiai kedvesem is. Az olyan férfiakat szeretem, akik nem telepszenek rám, nem korlátoznak. Ha pontosítanom kell, akkor Adrien Brdoy karakterét imádtam a Szélhámos fivérekben, Jude Law-t pedig a Holidayben. A Moulin Rouge-ban Ewan McGregor rabolta el a szívem. Az ilyen típusnak nem tudnék ellenállni. Ha itthon nézek körül, akkor pedig a Barátok köztben Schneider Róbert karaktere jön be, akit Pásztor Tibor alakít. Ő olyan helyes kis úrigyerek” – mondta nevetve Alexa.

Hozzászólások