Ő volt a Szomszédok egyik kedvenc szereplője

Még ma is sorozatbeli nevén szólítják

2015/05/28

Egy ország Janka néniként ismeri ma is Pásztor Erzsit, aki a Szomszédok egyik legkedveltebb szereplője volt. A színésznő hetvenkilenc évesen is a színpad sztárja, és életvidámságából sem veszített semmit.

Pásztor Erzsi már sosem mossa le magáról a Szomszédok Jankáját, amit egyáltalán nem bán – sőt, nagyon hálás a sorsnak, hogy megtalálta ez a szerep.

„A mai napig sokan hívnak Jankának, ez megunhatatlan. Ahogy az emberek felém áradó szeretet is, akár Jankának, akár Erzsinek szólítanak. Az újpesti piacon, ahova hetente járok, az össze árus Jankaként szól utánam. Így szoktak meg! Tizenhárom évig forgattam a Szomszédokban, amiért örökre hálás leszek Horváth Ádámnak, a sorozat atyjának. Jankából minden utálatossága ellenére is ki tudtam hozni olyan színeket, ami miatt a nézők megszerették. Ezért jó színésznek lenni. Janka negatív jellem, mégis mindenki alig várja, hogy felbukkanjon. Élvezem, hogy én vagyok az ország Janka nénije” – vallotta be a színésznő a Hotnak.

Bár több éve egyedül él, Pásztor Erzsi mit sem veszített életkedvéből, sőt, már a magányt is megszokta. Két férjet elfogyasztott, mégsem érezte soha, hogy erőltetnie kellene a párkeresést.

„Nem találtam új férfit, bár nem is kerestem. Így maradtam, és most már elégedett is vagyok ezzel. Voltak évek, amikor azt hittem, hogy találkozok majd valakivel, aki hozzám való, de ezt nem lehet erőltetni. Ezért nem jártam ismerkedős helyekre se, társkereső hirdetést sem adtam fel soha. A lányom, Heni harminc éve él külföldön, az első férjétől születtek az unokáim. Az öcsém nagycsaládos, de ők Pécsen laknak. De a szakmabeli barátaim itt vannak körülöttem, és van még egy privát barátnőm is” – mesélte a Kossuth-díjas színésznő.

Nemrégiben megmutattuk, hogy néznek ki most a Szomszédok egykori helyszínei. 

Kattints, és nézd meg ITT!

Hozzászólások