Ő Whitney Houston lányának gyilkosa

Beigazolódni látszik a korábbi gyanú

2015/10/06

Pont kerülhet Whitney Houston és Bobby Brown lánya halálát vizsgáló nyomozás végére. Megnevezik Bobbi Kristina gyilkosát is…

Majdnem fél évig volt kómában Bobbi Kristina Brown, miután drogtúladagolás miatt életveszélyes állapotban szállították kórházba az év elején. Halála körül még mindig sok a rejtély, bár a nemcsak a nyomozóknak, hanem mindenkinek feltűnt, hogy roppant furcsa az ügy, nem lehet csupán a kábítószerre fogni az egyébként súlyos drogfüggő lány esetét. A gyanakvók feltevései most beigazolódni látszanak.

Whitney Houston - Bobbi Kristina (FB)

Van, aki azt gondolja, hogy csupán véletlen drogtúladagolás követelte Whitney Houston lányának életét, de a legtöbben gyilkosságot sejtettek. Állítólag a gyanúsított nem más, mint Bobbi Kristina szerelme, Nick Gordon. Egyre több ellene szóló bizonyíték kerül elő: véres ruhák elrejtéséről szóló videók, a szomszédok vallomása, miszerint hangos veszekedést hallottak azon a bizonyos éjszakán. Egy neve elhallgatását kérő nyomozó állítja: valóban Nick a tettes, és pár napon belül le fogják tartóztatni. Amennyiben valóban bebizonyosodik a bűnössége, hosszú éveket fog rács mögött tölteni Whitney Houston lányának halála miatt.

Hozzászólások