Obama zenei fesztivált rendez a Fehér Házban

Egy fesztivál, ami fiatal tehetségeknek ad otthont

2016/09/05

Obama elnökségi ideje lassan lejár. Mielőtt végleg otthagyná a Fehér Házat, emlékezetessé teszi távozását: egy napos zenei fesztivált rendez a rezidencián.

Vége a nyárnak, ezáltal a fesztiválszezonnak is. Azonban Amerikában még csak most következik a legkülönösebb zenei fesztivál. Obama ugyanis úgy döntött, hogy mielőtt végleg távozik pozíciójáról, rendez egy egy napos mulatságot a Fehér Házban. Az ünnepséget a legújabb innovációk tiszteletére rendezik.

A program leszervezésében partnerként működik az SXSW cég. Akit mindenképp szeretnének az eseményen látni az Chance the Rapper. Állítólag   a zenész kedvelt az egész család körében. Az esemény október 3.-án kerül megrendezésre a Fehér Házban. A fesztivál célja, hogy az embereket minél közelebb hozza egymáshoz és, hogy könnyebb életet biztosítsanak az amerikaiknak.

Obama elnök így nyilatkozott: “A fiatalok bátrak és elhivatottak. Az új generáció művelt és változatos. Rájuk vár a nemzet, hogy követhessék őket. Ők a jövő vezetői.” 

Az egy napos program 3 részből fog állni: először is bemutatják az új technológiákat, innovációkat. Később sor kerül a Diák Filmfesztiválra, majd az est folyamán feltörekvő tehetségek mutathatják be a tudásukat. Minden fiatal, ambiciózus tehetséget várnak szeretettel! 

Hozzászólások