Obszcén képet kapott Rubint Réka

A faragatlanság kiakasztotta a fitneszladyt

2015/04/24

Alaposan meglepődött Rubint Réka, miután a Facebookon egyik követője egy obszcén fotót posztolt az oldalára, amelyen egy merev férfi nemi szerv volt látható. Nagyon kiakadt a faragatlanságon, elmondta, hogy ezzel az otromba stílussal még sosem találkozott internetes oldalán.

Réka a Bors munkatársától tudta meg az esetet, és érthetően felháborodottan nyilatkozott a lapnak. “Ilyen korábban sosem történt velem – kezdte. – A tapasztalataim alapján szinte száz százalékban csak pozitív, optimista emberek követik az oldalamat.”

“Nyilván akad olyan, aki nem szimpatizál velem vagy azzal, amit csinálok. De őket is el kell fogadni. Elég nagy büntetés lehet neki, hogy ebben leli az örömét. Én magam csak ritkán olvasom a kommenteket, de vannak munkatársak, akik azonnal eltávolítják az ilyen betolakodókat.”

schobert-norbi-rubint-reka-09-BS
Ez meg mi volt?

Rubint Réka annyit még fontosnak tartott hozzátenni a furcsa ügyhöz, hogy gyermekeit nem félti, hogy hasonló esetekbe botlanak bele, mert egyelőre sem a tizenkét éves Larát, sem Norbit nem engedi regisztrálni a közösségi oldalra, mert amíg lehet, szeretné megóvni őket ettől.

“Családi képeket a jövőben is megosztok majd, hiszen a családom a legfontosabb, és az üzenetemnek szintén a részei: egy anya, egy feleség is élhet aktív, egészséges életet. Akik arc nélkül, álneveken regisztrálva mocskolódnak, a legnagyobb rajongóim, hiszen naprakészek belőlem, és itt kezdődik a sikeresség.”

Hozzászólások