Ők a Got Talent zsűritagjai

Hamarosan indul a világ legsikeresebb tehetségkutatója

2015/06/17

Hónapokig várták az ifjú tehetségek jelentkezését a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóba, most pedig kiderül, kik lesznek a zsűri tagjai!

Most már hivatalos, hogy kik ülnek majd a Hungary’s Got Talent zsűri asztalánál! Kovács Patrícia színésznő, Horgas Eszter fuvolaművész, Csuja Imre színművész és Linczényi Márk, a Kolin tagja bírálja majd el, kik a legtehetségesebbek. A négy híresség eddig még sosem vállalt szerepet tehetségkutatóban.

Kovács Patrícia
Kovács Patrícia kislánya mellett is helyt áll zsűritgként

A szóbeszéd szerint olyan hírességek vettek részt a kasztingokon, mint Szinetár Dóra és Németh Kristóf, vagy az Attraction táncegyüttes vezetője, Szűcs Zoltán, de őket végül nem válogatták be.

A Got Talent a világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója, amely az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.

A Got Talent külföldi szériáiban már bizonyítottak a magyarok: a már említett Attraction tánccsapat első helyezést ért el 2014-ben, idén pedig a Fricska és a Freelusion is tovább jutott a műsor angol és amerikai szériájában.

Hozzászólások