Ők a legsikeresebb magyar férfi topmodellek

Nem is olyan rossz a magyar férfi felhozatal, ugye?

2016/12/19

A magyar női topmodellek mellett jó pár magyar fiú is komoly sikereket ér el a divatvilágban, az ő nevük mégis kevésbé ismert itthon, mint a hölgyeké.

Lehet, hogy a következő topmodellek nevei nem olyan ismertek, mint például Mihalik Enikőé vagy Palvin Barbaráé. Épp ideje segíteni ezen, hiszen ezekre a srácokra nagyon büszkék lehetünk.

Jackson – a Bershka fotómodellje

Négy éve került be a köztudatba, és egyből olyan világmárkák kifutóin vonult végig, mint az Alexander McQueen, a Lanvin és a Marc Jacobs. Sokáig védjegyének számító hosszú hajától tavaly nyáron vált meg, ettől még a messzi Ázsia divatkapui is kinyíltak előtte – manapság pedig Spanyolországban tölti napjait, ahol nemrég a Bershkának fotózták őt.

Viktor – a világutazó

Két éve, 22 éves korában tört be a szakmába a 186 cm magas, kék szemű srác – Törökország, Szingapúr és Németország divatnagyágyúit már meggyőzte, nemrég a milánói divathéten exkluzív modellként vonult végig a Dolce&Gabbana kifutóján, jelenleg pedig Armaninak dolgozik.

Misa – a Dolce & Gabbana kedvence

Teljesen véletlenszerűen, egy buszmegállóban fedezték fel a 184 cm-es Misát, aki minden túlzás nélkül a Dolce&Gabbana kedvenc modellje lett: 2015-ben az olasz márkához kapcsolódó összes divatkampányban ő szerepelt. Kajakos múltjának köszönhetően pedig megmaradt ugyanannak az őszinte, alázattal dolgozó srácnak, mint aki volt.

Andris – a Givenchy modellújonca

Csupán tavaly nyáron fedezte fel Palvin Barbi ügynöke a 19 éves srácot, szerződtetése után egyből indult Törökországba, ahol két hónapot töltött. A Közel-Kelet meghódítását követően élete első párizsi divathetén Andris már a Givenchy kifutóján vonult végig – ráadásul exkluzív arcként.

Ben Stift – a világhírű kifutósztár

Szerencsés géneket örökölt: eredetileg modellnek készülő húgát kísérte a VM ügynökséghez, ahol azonban azonnal leszerződtették, pár hónappal később pedig már 18 (!) luxusmárka kifutóján debütált a nemzetközi divatheteken. Az éppen érettségijére készülő Bent iskolai elfoglaltságai miatt sajnos hiányolnunk kell a kifutókról – a tanulás az első –, ám idén nyártól már semmi nem állhatja útját egyre felfelé ívelő karrierjének.

Hozzászólások