Ők a világ legszexibb tűzoltói!

Ugye mindenki jó kislány volt idén?

2015/12/15

Erős kívánság lenne a részünkről, de azért eszünkbe jutott, hogy bárcsak kigyulladna egy fenyőágacska körülöttünk… Igen, a franciák tűzoltói bármikor jöhetnének hozzánk, nekünk az maga lenne a karácsonyi mennybemenetel! Esküszöm jó kislányok voltunk!

A francia tűzoltóság legénysége nem sokat teketóriázott, ledobta a textilt és a hétköznapi hősök megmutatták a kedvünkért, mit rejt az egyébként is szexi felszerelés! Valahogy így reagálhat a férfitársadalom, mikor a Victoria’s Secret lányai végig vonulnak a kifutón, kár, hogy nekünk csak nagy ritkán jár ilyesmi. Mindegy, ezzel a sorozattal most egy darabig legalább befoghatják a szánkat!

A francia egység tűzoltói nagyon jót tettek velünk, amikor úgy döntöttek, hogy néhány kollégájuk modellnek áll és kiadja 2016-os kalendáriumát. Ezeknek a fiúknak nemcsak az izmaik hatalmasak, de persze a szívük is. Túl azon, hogy nap, mint nap életeket mentenek – ami már önmagában elég ahhoz, hogy hősök legyenek -, a vásárlásból befolyt összeget az egyik alapítványuknak szánják, amellyel szeret a világon támogatják a bajbajutottakat. Hogy gyönyörűen kidolgozott, férfias testük van, a mosolyuk pedig egyszerűen ellenállhatatlan? Nem, ezt mi észre sem vettük! Valóban?

Fotó: Fred Goudon

Egy francia divatfotós készítette a képeket, aki majd’ egy évig követte a srácokat, hogy elkapja a legjobb pillanataikat. Ezekből állt össze a naptár, amit már piacra is dobtak. “A francia tűzoltók átkozottul szexik, ami lehet, hogy az egyenruhának köszönhető, vagy a tökéletes testüknek, de ez nem minden. Lehetsz bármennyire fotogén, ha nem jön át az a plusz, ami benned van, ami igazán a lelked mélyén megbújik. Ezeknek a srácoknak fantasztikus kisugárzásuk és gondolkodásuk van” – mondta Fred Goudon. Ezek a tűzoltók, nézzenek ki bárhogy, minden nap azért dolgoznak, hogy valakin segítsenek. Iszonyatos, néha borzalmas dolgokat látnak a munkájuk során, olyanokat, amiket a legtöbbünk soha. Érthető, ha mindenki büszke arra, amit csinál.

A fotózásról készült egy rövid videói is, ezen még inkább érvényesül a fiúk személyisége, ahogy egy-egy zavarba ejtő szituációban kisfiúsan mosolyognak, vagy éppen bolondoznak egyet.

 

fotó: Fred Goudon/Pompiers Sans Frontières

Hozzászólások