Ők kiállnak Kucsera Gábor mellett!

Barátjukat védik a sztárok

2015/08/06

A sztárok is kiállnak Kucsera Gábor mellett: Curtis, Kasza Tibi és Puzsér Róbert is támogatását fejezte ki a sportoló mellett.

Mióta tegnap kiderült, hogy Kucsera Gábort doppingolással vádolják, majd kiderült, hogy a szervezetében kokaint találtak, a kajakos kapott hideget-meleget. Míg sokan elítélik a sportolót, a sztárok kiállnak mellette, és bátorítják: ne foglalkozzon a rosszakaratú emberekkel.

Én soha nem mertem kipróbálni semmilyen drogot, de nem azért mert szent ember lennék, egész egyszerűen féltem attól, hogy túlzottan tetszeni fog és nincs visszaút.
A felelősséget vállalni kell, ez természetes, de ott a szép család, gyerek, van miért tovább hajtani, továbblépni!

Én nem ítélkezem, mert nem ismerem az utat amit járt, nem ismerem a szorongásait amit oldani próbált” – írta ki Kasza Tibi a rajongói oldalán.

Kasza Tibi egy másik énekes, Curtis is kiállt barátja mellett.

„Tudom, hogy most mindenki nagyon okos és mindenki csak a sarat dobálja… Nekem akkor is a barátom vagy Kucsi és mindig melletted leszek – írta közösségi oldalán Curtis, aki egy közös képet is posztolt Kucserával.

Tudom ,hogy most mindenki nagyon okos és mindenki csak a sarat dobálja…Nekem akkor is a barátom vagy Kucsi és mindig melletted leszek❤️

Posted by Széki Attila on 2015. augusztus 5.

Puzsér Róbert természetesen a tőle megszokott stílusban nyilatkozott a Kucsra-botrányról, és jó tanácsokkal látta el a sportolót.

„Gábor! A kokain egy hitvány, ártalmas egó-pumpa. Inkább füvezzél! Abba még nem halt bele senki. A nyilvános vezeklést meg felejtsd el!
I. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel töltöd az arcodat meg a szabadidődet. Te azt a kokaint nem teljesítménynövelésre használtad, nem csalni akartál vele, úgyhogy mindenki feldughatja magának a nyomorult véleményét.

II. Ebben az országban mindenki tol valamit. A politikusok meg a cégvezetők leginkább kokaint. Továbbá alkoholt, koffeint, nikotint, p**át és hatalmat. Szigorúan nagy dózisokban. Ezt vágd az újságírók pofájába! Meg azt, hogy tucatjával tudnád sorolni a közszereplők neveit, akik szívják a csíkot a pesti éjszakában – osztotta meg gondolatait Puzsér Róbert.

Kucsera Gábor egy percig sem tagadta le, amit elkövetett, sőt a Facebookon egy közleményt is megosztott. Egy életen át szégyellni fogom magam!” – írta a sportoló.

KÖZLEMÉNY!Kucsera Gábor: Egy életen át szégyellni fogom magam!”Évek óta nem értem el jelentős eredményt sportolóké…

Posted by Kucsera Gábor (www.kucseragabor.gportal.hu) on 2015. augusztus 5.

Hozzászólások