Ők lesznek az Ázsia Expressz 2. évadának szereplői

Végre kiderültek a nevek!

2019/03/26

Visszatér az Ázsia Expressz! Újabb hét páros száll harcba a fődíjért – közölte a TV2. Tudd meg kik lesznek a 2. évad szereplői!

Vadonatúj terepen, Srí Lanka és India útvesztőin kell összemérnie az erejét és tudását az Ázsia Expressz 2. hét ismert versenyzőpárjának. Az új évadban olyan ismert duók csatlakoznak az utazós realityhez, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz. A verseny során az ázsiai terepen is már rutinosan mozgó Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket.

  • Hódi Pamela nemrégiben debütált a képernyőn szerelmével, az Ázsia Expressz adásaiban azonban népszerű modell barátnőjével, Huszár Zsófival láthatják majd a nézők, a mezőny dögös kettőseként.
  • Az olimpiai bajnoki címmel büszkélkedő Liu-tesvérek, Ádó és Sanyi a jégen már bizonyítottak, most viszont a korcsolyát hátrahagyva, a nyári hőséggel dacolva egy egészen új oldalukról mutatkoznak majd be.
  • Janicsák Veca féltve óvja magánéletét a nyilvánosság elől, ám a műsor kedvéért kivételt tett, és férjével, Ladányi Jancsó Ábellel vág neki a kicsit sem hétköznapi útnak.
  • Horváth Gréta influenszert egy népszerű napi sorozat szereplőjeként ismerhette meg a közönség, de korábban már egy realityben is betekintést engedett a magánéletébe, az ázsiai megmérettetésben párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd.
  • Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre.
  • A két ismert műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea hosszú évek óta tartó barátságot ápol, legféltettebb titkaikat is megosztják egymással, kettesben azonban először csöppenek ilyen nem mindennapi szituációba.
  • Az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori oszloposa Bereczki Krisztián mentorával és edzőtársával, Bohos Kornéllal küzd majd a legjobbnak járó címért.

forrás

Hozzászólások