Oldtimer Show és Kalandjárók Kiállítás

Egész hétvégés program a családnak

2016/03/23

Az idei Oldtimer Show az egész családnak tökéletes kikapcsolódás a hétvégére. Amíg apu a kocsikat és a motorokat nézi, addig anyu a gyerekekkel játszhat és ehet. Esetleg fordítva. Esetleg mindent együtt!

Az Oldtimer Show koncepciója, hogy a rendezvény területére belépők rengeteg ingyenes szolgáltatással és újdonsággal találkozzanak. Továbbra is ingyenes a gasztro utcában a kóstolás és a rengeteg gyerek program: ugrálóvár, népi játszótér, arcfestés, íjászat, jurta, kézműves foglalkoztatók, furulya oktatás, állatsimogató, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás, kukoricamorzsoló, daráló és hagyományőrző termelő eszköz interaktív kiállítás, Csabai Tájház, stb. A felnőttek rengeteg oldtimer autóban és motorban gyönyörködhetnek majd! Ezen kívül lesz busz és teherautó kiállítás, USA autó kiállítás, Youngtimer autó kiállítás, traktor és stabil motor bemutatók, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik. A Víztorony Parkban KGST Party és Oldtimer Találkozó lesz 3 napon át: több mint 500 db oldtimer jármű lesz látható a 10 hektáros rendezvényterületen! Ráadás a Kalandjárók Kiállítás és a vasárnapi Tuningautó Kiállítás.

oldtimer_illustration

A Víztorony Parkban kialakításra kerül a Gasztronómia utca, ahol háztáji kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb háztáji kézműves ételekből lehet vásárolgatni. A nagy parkban Kézműves Vásár is lesz, a gyerekeknek pedig vurstli. Mindkét parkban profi vendéglátók fognak gondoskodni a látogatók kiszolgálásáról. A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett.

Magyar Vasúttörténeti Park, Budapest
2016. április 8-10.

www.oldtimershow.hu

Hozzászólások