Olimpiai formaruhák kavalkádja

Az 5 legjobb és az 5 legrosszabb olimpiai formaruha

2016/08/08

Mi is olimpiai lázban égünk, mint mindenki más. Meg is mutatjuk nektek az 5 legjobb és az 5 legrosszabb formaruhát, amit a riói nyitóünnepségen láthattunk!

Ahogy a mondás is tartja, a szépség belülről fakad, de ezt a szépséget nem mindig könnyű megtalálni, főleg, ha az olimpiai divat a tét. Az elmúlt évek során több meghökkentő kreációnak lehettünk szemtanúi. Volt itt már minden: feszülős tréningruhától, mely mindent(igen, mindent) kihangsúlyoz, az olyan szerelésekig aminek semmi köze nem volt az induló országhoz.

Rióban sem volt ez másképp.

Most bemutatjuk nektek az 5 legjobb és az 5 legrosszabb olimpiai formaruhát.

A  legjobbak:

1. Dél-Afrika

A retro tréningruha Isten legnagyobb ajándéka a világnak. Kényelmes, felhúzható, lehúzható, egyszerű viselet. És még színes is. Zseniális.

2. Bahamák

Imádjuk a formaruhát, ami a szigetcsoport csodás vízi világát idézi fel!

3.Mongólia

Kanárisárga ruha? A legjobb belépő: a sárga szín a remény színe. Lehet azt gondolták, ezzel bevonzzák az aranyérmeket, hiszen hasonló a két árnyalat?

4. Magyarország

Egy ausztráliai lap szavait idézzük: “A magyar hölgyek elragadóak és gyönyörűek ezekben a ruhákban. Aki tervezte a kreációkat igazán ért a divathoz. Húzott derék, redők, ebben mindenki jól néz ki. Mindent félretéve, hol tudjuk beszerezni ezeket a ruhákat?”

5. Tonga

Valójában ez nem is formaruha. De nem tudunk ellenállni az olajozott testű Adonisznak.

A legrosszabbak:

1. Oroszország

Tudjuk, hogy nehéz időszakon ment keresztül a botrányok miatt. Ezt is sajnáljuk, de azt még jobban, hogy csokornyakkendőben kell feszítsenek.

2 . USA

Kék blézer csíkos pólóval? Nincs több hozzáfűznivalónk.

3. Norvégia

Igazán oda vonzza a tekinteteket ez a formaruha. Kicsit olyan mintha lazacszeletekkel díszítették volna őket. A baseball sapkáról nem is beszélve.

4. Németország

Szoknya alatt nadrág? Ne már, légyszi. Ez lenne az új szandál-zokni trend?

5. Lengyelország

Aki ezt a ruhát tervezte, valószínűleg túl sokszor látta az Ízek, imák, szerelmek című filmet. Mi ez a strandszoknya? Nem Balira jöttek napozgatni!

Hozzászólások