Öltöztesd őszbe otthonod!

2019/09/10

Itt van újra az ezer színben pompátó ősz! Ha már a napsugarak az utolsót rúgják, akkor csempészd be őket otthonodba pár szívet melengető, kellemes árnyalatú őszi dekorral. Élvezd a dísztökök, a gesztenyék, a pompás színű levelek, a csipkebogyók és az őszi gyümölcsök szezonját.

Költöztesd be a természetet és dobd fel a komor és melankólikus őszt pár roppant egyszerű és filléres DIY dekorral. Tégy egy nagy sétát, járj nyitott szemmel, inspirálódj a természetből, engedd be a szívedbe az ősz élményeit és vidd is haza őket. Gyűjts terméseket és vedd elő legkreatívabb éned és láss kicsit tovább a töklámpás és levélgömb kombónál.

A legkönnyebbtől a legnehezebbig haladva jöjjön 5 ötletes őszi dekor, ami feldobhatja otthonod.

1.PIROS ALMA
Vegyél egy pár darab szép piros almát, gyűjts leveleket és helyezd el random, de ízlésesen asztalodon egy-egy tömbgyertyával.őszi5

2.KALÁSZ
Vegyél egy zsákvászon szalagot és egy keskenyebb, nappalid színvilágához igazodó, színes szalagot, melyeket egymásra helyezve asztali futóként felhelyezhetsz. Egy vázába, üvegpohárba, befőttes üvegbe vagy dekoros üvegbe helyezz egy nagy csokot búzakalászt és rakj mellé pár dísztököt. Az üveget ízlés szerint díszíheted.

őszi3

3.TÖKMÉCSES
Válassz kisebb dísztököket, vájd ki a közepüket és helyezz bele kis teamécseseket vagy illatgyertyákat. Az így elkészült mécsestartókat helyezd egy nagyobb ütött-kopott tálcára, amit adott esetben le is antikolhatsz a tökéletes hatás érdekében. A kompozíciód díszíthetedtovábbi őszi növényekkel vagy termésekkel.

őszi2

4.SZŐLŐ TÁL
Vegyél különböző színű szőlőket és tököket, majd helyezd őket kalász ágyra egy nagy fa deszkán és dobd fel a szőlő tálad gyertyákkal.

őszi4

5.ŐSZI KERT
Készíts egy beltéri sziklakertet kövirózsával, pozsgásokkal és más őszi növényekkel, valamint idény zöldségekkel és termésekkel.

őszi1

Hozzászólások