Olyat tett a szépségkirálynő, hogy leesik az állad

Szépségkirálynő aki focizik? Nem semmi!

2017/01/11

2017. január 7.-én megrendezték a 25. Gabora Gálát a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban. A rendezvényen Szick Petra szépségkirálynő is részt vett.

Láttál már olyan szépségkirálynőt aki lazán ledobja tűsarkúit csak azért, hogy belerúghasson a focilabdába? Ráadásul kamerák előtt! Jól hangzik ugye? Ha kíváncsi vagy Szick Petra szépségkirálynő élményeire és arra, hogy miért is vett részt a Gabora Gálán görgess lejjebb. A kép pedig amin csinos piros ruhájában éppen focizik mindenképp ér egy megosztást, de egy like-ot minimum! 

“Előző szombaton rendezték meg a 25. Gabora Gálát, ahol én is jelen voltam, mint szépségkirálynő. Az eseményen az újonnan nyíló Szmájli Gyermekruha boltot promótáltam Szomor Virággal együtt, aki jövőre Magyarországot fogja képviselni a Miss&Mr Grand Sea versenyen gyermek kategóriában. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ott lehettem ezen a fantasztikus eseményen. Egy ideje nagyon szeretem a focit, és egyik kedvenc csapatom a Videoton. A gálán több kezdőrúgást is végeztem, ami örök emlék marad számomra. A csapatok nagyon kedvesek voltak velem, sokat fotózkodtunk. Emellett ami hihetetlenül jó volt számomra, az az, hogy végre személyesen is találkozhattam néhány rajongómmal. A gála óta több nap eltelt már, de még mindenki arról beszél, hogy milyen király ez a szépségkirálynő, mivel a kezdőrúgásnál lazán lekapta a magassarkúját, nem zavarta, hogy hat tévé is veszi. Nagy örömömre szolgált, hogy találkozhattam Győzikével és Fásy Ádámmal. Ádámot már ismerem a Fem3Caféból, de igazából most tudtunk először hosszabban beszélgetni.
Gratulálok a Fradinak, hogy megnyerték a gálát. Az ott megjelenteknek pedig üzenem, hogy fantasztikus hangulatot teremtettek, és köszönöm a kedves szavakat, és köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette azt, hogy részt vegyek a gálán. Remélem jövőre újra találkozunk. “

Hozzászólások