OnePlus One – még sosem nézett ki ilyen jól egy 300 dolláros telefon

2014/05/14

Nézz a telefonodra. Ha elismered őszintén, hogy minden apró részletét szereted, jó hírünk van: abbahagyhatod ennek a cikknek az olvasását, mert nem fogja befolyásolni a boldogságodat. De ha csak egy dolog is van, amiben az okos telefonod jobb lehetne, az azt jelenti, hogy kompromisszumot kötöttél, amikor megvetted.

Mindenki tökéletes telefont szeretne, de ilyen egyszerűen nincs. Így aztán egy olyan telefon mellett döntünk, amely mondjuk csak 95 százalékban felel meg annak, amit szerettünk volna – és hát ez bizony … egyfajta szívás.

Fotó: engadget
Fotó: engadget

A OnePlus hisz abban, hogy ennek nem kell így lennie. Mottója, a „Never Settle”, azaz a „Sose elégedj meg” jól mutatja a még tejfölösszájúnak mondható kínai cég küldetését, amely a tökéletes okos telefon megalkotása. Első próbálkozásuk egy prémium megjelenésű készülék, amely testre szabható és felsőpolcos műszaki megoldásokkal rendelkezik. Ja és mindössze 299 dollárba kerül – hűségnyilatkozat és elkötelezettség nélkül, amely így sokkal olcsóbb, mint a Google Nexus 5. Kicsit talán túlambicionáltnak tűnik kezdésnek, ahhoz képest, hogy nincs múltja, nem igaz? Nézzük meg, hogy a One nem-e túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Hozzászólások