Öngyilkossága miatt pszichiátriára került Hujber Feri

Brutális élményeiről vallott a színész

2014/11/12

Kellemes nosztalgiázásnak indult, de rettenetes vallomásba fulladt a beszélgetés a Mokka stúdiójában ma reggel. Kiderült, milyen titkokat rejt Hujber Feri múltja.

A napokban került fel a világhálóra az az 1994-es videó, amin Hujber Feri katonai esküt tesz honvédként: „Én Hujber Ferenc, honvéd esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság hűséges katonája leszek. Alkotmányunkhoz, törvényeinkhez híven esküszöm, hogy hazámat, annak határait függetlenségét és alkotmányos rendjét életem árán is megvédem.”

Kárász Róbert és Tatár Csilla ennek kapcsán beszélgetett volna arról az egy évről, amit a színész a katonaságban töltött. A műsorvezetők elképedve hallgatták Feri beszámolóját, ugyanis egyáltalán nem erre számítottak.

Az egész történet elején ő megállapodást kötött a parancsnokkal, hogy úgy vállalja el a katonaságot, ha minden hétvégén elhagyhatja a laktanyát, hogy egy esti iskolában megkezdje az érettségire való felkészülést. Fél év után azonban lecserélték a parancsnokot, ami pokollá tette az életét. Ettől fogva folyamatos megaláztatást kapott társaitól és a tisztektől is. A vége az lett, hogy pszichiátriára került öngyilkossági kísérlete miatt – szerencsére nem halt bele a gyógyszer túladagolásba.

Ezután az esti iskola helyett inkább a színjátszótábort választotta, így lemondott az érettségiről. A videóból részletesen kiderül, mi mindenen kellett keresztülmennie Hujber Ferinek:

videók forrása: TV2, 112 Press

Hozzászólások