Ördög Nóra elköltözteti gyerekeit

Mici imádja a kisöccsét

2015/09/03

Nagy dilemmával küzd Ördög Nóra: összeköltözzenek vagy sem? Mármint a gyerekek. A sztáranyuka úgy érzi, jót tenne a testvéri kapcsolatnak.

Ördög Nóra ragaszkodott ahhoz, hogy mindkét gyermeke az első pillanattól kezdve külön szobában aludjon, most épp összeköltöztetné őket. Ugyanis Mici és Venci már nagyon élvezi egymás társaságát.

Mici ugyanazokat a dolgokat csinálja Vencivel, amit mi szoktunk vele. „Gyere, Venci kicsim!” – csicsereg a lakás túlsó végéből az öccsének, aki épp most kezdett el járni, úgyhogy mint egy erősen ittas kis zombi, máris billeg felé széles mosollyal az arcán. Már most látszik rajta, hogy isteníti a nővérét, issza minden szavát, és mélységesen megtisztelve érzi magát, ha Mici hercegnő szóba áll vele. Persze mi is rendszeresen szórakoztatjuk magunkat azzal, hogy Micit kérjük meg, tolmácsoljon valamilyen fontos szolgálati közleményt Vencinek: például, hogy szálljon ki a Pityu vizes táljából. Ez triplán hasznos, mert Micit is leköti a projekt, ráadásul iszonyat vicces, ahogy komoly arccal, a mutató ujját rázva magyarázza Vencinek, hogy ezt most nagyon be kéne fejezni, „jóóó?”, és természetesen Vencit is megakasztja a tiltott tevékenység körkörösen ismételt véghezvitelében” – írja Ördög Nóra a Kisfelfedező blogon.

Ördög Nóra

Az alig egy év korkülönbséggel született gyerekeknek már külön “tesós” dolgaik is vannak, ami igazán szórakoztató a szülők számára, bár néhány baleset is előfordul ilyenkor.

“Mici a fürdetésben is szívesen asszisztál. Ha megkérem, segít a fürdetőkrémezésben, sőt, a fogmosásban is, amire viszont kérni se kell, csak úgy önszorgalomból megteszi, ha nem vagyok eléggé résen, hogy leborítja Venci fejét egy locsolókannányi vízzel, hátha ma is lesz hajmosás… Lelkes na. Venci már annál kevésbé… Természetesen vannak más szórakoztatóan induló, de tragédiába fulladó esetek is, mint amikor mondjuk Mici megpróbál ráülni az öccse fejére – na jó, ez pont nem jó példa, mert erről már a legelső pillanatban lehet tudni, hogy rossz gondolat –, de olyan is előfordul, hogy a hátára ül, és ezen az első 10 másodpercben még Venci is gurgulázva nevet – teszi hozzá a blogján a műsorvezető.

Olvass még Ördög Nóriról!

Hozzászólások