Ördög Nóra gyermekei máris imádják egymást

Nyilatkozott a műsorvezető

2014/08/08

Ördög Nóra második gyermeke rekord sebességgel jött a világra; testvére azonnal megkedvelte. A TV2-höz frissen igazolt anyuka a Mokkának nyilatkozott az örömteli eseményről.

Augusztus 3-án megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke, Vencel. A kisfiú 3350 grammal és 57 centivel jött a világra, és büszke mamája szerint már most olyan sármos, mint apukája, Nánási Pál. Nóri első gyermekéhez hasonlóan Vencel is komplikáció nélkül született.

ordognora
Ördög Nóra (fotó: szulok.babafalva.hu)

„Ez az időszak még az ismerkedésről, és nem a pihenésről szól, egy ilyen kicsi baba mellett még összefolynak a nappalok és az éjszakák. Vencel születése annyira elképesztő, mégis természetes dolog; szinte felfoghatatlan, hogy valóban itt van velünk, kétgyermekes család lettünk. A szülés néhány óra alatt lezajlott: Mici is nagyon könnyen született, de Vencelnél még gyorsabban folytak az események, és a kórházba érkezés után egy órával már a kezemben tarthattam őt. Nagyon magas baba, de az apukája is az, és bízom benne, hogy minden tekintetben rá ütött” – mesélte a boldog anyuka, akinek szerencsére akad segítsége a két kicsi körül, hiszen férje vigyáz a családra.

Az Ördög-Nánási család legújabb tagját mindenki nagy örömmel fogadta, még a nővére, Mici is hamar megbarátkozott a kistestvér gondolatával.

„Nagyon odafigyelünk arra, hogy Mici ne érezze magát háttérben a testvére születése miatt, hiszen még ő is nagyon kicsi, mindössze tizenöt hónap van köztük. Egy ilyen korú kisgyereknek még nagyon nehéz elmagyarázni azt, hogy hamarosan testvére fog születni, úgyhogy nem nagyon fogta fel, mi is történik valójában. Amikor Palkóval bejöttek meglátogatni, és Mici megpillantotta Vencelt, először tudomást sem vett róla. Néhány perc múlva azonban visszasomfordált hozzánk és odaadta neki a saját cumisüvegét, ami nagyon aranyos momentum volt. Azóta is azt látom, hogy amikor találkoznak, mosolyog rá, simogatja, vagyis hatalmas szeretettel fogadta a kistestvért. Azt persze érzi, hogy valami történt: már nem ő van egyedül, ezért próbálja magára felhívni a figyelmet, sokszor hangosabban nyilvánul meg, de azt hiszem, ez még belefér” – tette hozzá Ördög Nóra.

Nánási Pál néhány nappal kisfia születése után már le is fotózta a csöppséget, méghozzá egy igen intim pillanatban, amikor anyukája szoptatta.

Hozzászólások