Ördög Nóra gyermekeivel – fotósorozat!

Nánási Pál családi portrét készített

2014/09/15

Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Nánási Pál legkisebb gyermekét is lencsevégre kapta, most azonban egy egész családi fotósorozattal rukkolt elő a büszke apuka. Ördög Nóra és gyermekei érthető módon nagyon otthonosan érezték magukat a stúdióban.

Korábban első gyermeküket, Micit Nánási Pál fotóin keresztül ismerhettük meg. Így van ez most is, Vencel esetében. A két baba és anyukájuk örömmel pózoltak a kamerának, ami nem is csoda pláne akkor, ha a büszke apuka áll a gép másik oldalán. A két csöppség nagyon hasonlít egymásra, de be kell ismernünk, nem lehet könnyű dolga Ördög Nórának, akinek az anyai szerepen kívül, nagyon komoly feladata lesz a TV2-nél hamarosan.

Ördög Nóra

„Nem várhattam tovább… Vencel fiam már 6 hetes, és még nem került fel a családi sziluettportrénkra! De tegnap véget vetettem az áldatlan állapotnak:-) Íme az új verzió, ezúttal fehér háttérrel. És ha már fényképezőgép elé kaptam a családot a stúdióban, nem álltunk meg egy képnél!” – olvashatjuk Nánási Pál hivatalos oldalán.

A képeket ITT tekintheted meg!

ordognora

Hozzászólások