Ördög Nóra képtelen elengedni a gyerekeit

Mici nem mehet bölcsibe

2015/09/30

Döntéshelyzetbe került Ördög Nóra: a kétgyerekes anyukának választania kellett, hogy bölcsi, vagy nem bölcsi.

Ördög Nóra már év eleje óta töprengett azon, hogy mi legyen Micivel szeptembertől, hiszen a csöppség most érte el azt a kort, hogy bölcsődébe menjen. Bár először úgy tűnt, a műsorvezető rááll, hogy elengedje a kislányát, végül férjének sikerült segíteni a vívódásban.

„Palkó heteken át nézte, hogy mit össze pörgök bölcsi ügyben, és a beíratás hetén, szerda magasságában a maga szokásos csendes-bölcs (vagy ez esetben inkább bölcsi…;-)) módján megjegyezte, hogy ha esetleg kíváncsi vagyok az ő véleményére is – amit tény és való, hogy addig nem igazán kértem ki, annyira magaménak éreztem ennek a kérdésnek minden felelősségét és terhét –, szóval ő egyáltalán nem szeretné még kiengedni Micit, pontosabban: azt szeretné, ha Mici a közelünkben maradna, ameddig csak lehet – írta Ördög Nóra a Kisfelfedezőblogon.

A sztáranyuka és férje szerencsés helyzetben van, hiszen Nánási Pál stúdiójában kialakítottak egy kis sarkot a gyerkőcöknek, ami igazi kis napköziként funkcionál. A büszke apuka nem is fukarkodik a jobbnál jobb babafotókkal: nemrég a reptéren járt a két rosszcsonttal, aminek az eredménye egy édes fotósorozat lett:

A reptéren voltunk

Posted by Nánási Pál on 2015. szeptember 28.

Ráadásul nem kell tartaniuk attól, hogy Mici és Venci magányos lesz, hiszen Nóri barátnőjének kislánya is csatlakozott a kis kompániához.

„Bár alapvetően Mici sorsáról kellett döntést hoznunk tavasszal, de a felszín alatt, igazándiból Venciére hatottunk a leginkább vele, mert időközben ő is a közösség teljes körű tagja lett, és hihetetlenül pozitív hatással vannak rá a „nagyok”. Ott van a csajokkal, és lehet, hogy néha kitúrják, vagy kiveszik a kezéből a gumikacsát, esetleg olykor levegőnek nézik, de ő csak megy előre maga a kis tank módján, és nem hagyja lerázni magát. Mindig ott van az események kellős közepén, és persze akadnak még kisebb fennakadások, de a babakonyhában például órákig el tud főzőcskézni a Micivel, és már egyre többször látom otthon is, hogy nem egymás mellett játszanak, hanem egymással, közösen – írta a boldog anyuka.

Olvass még Ördög Nóráról!

 

Hozzászólások