Ördög Nóra két babával egyensúlyozik

Vencel épp olyan, mint Mici

2014/08/26

Beigazolódott Ördög Nóra aggodalma: néhány hetes kisfia éppúgy nem szereti, ha babakocsiban tologatják, mint a nővére annak idején. Csakhogy a műsorvezetőnek ekkor egyszerre két gyereket kell egyensúlyoznia. 

Összességében szerencsésnek mondhatja magát Ördög Nóra, hiszen alig három hete született meg a kisfia, és az immár négytagú család remekül veszi az akadályokat – számolt be a műsorvezető a blogján. A nem egészen másfél éves Mici mindennapjait egyelőre nem borította fel az, hogy már kisöccsével is meg kell osztoznia a szülők szeretetén.

Nóri boldog volt, hogy az első közös sétálák mindkét gyerek örömére szolgáltak: a kis Vencel békésen aludt, Mici pedig ügyes nagytesó módjára kapaszkodott a babakocsihoz rögzíthető fellépőn.

ordog_nora

Az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis hamarosan kiderült: Vencel épp olyan, mint Mici.

“És pár nappal ezelőtt bekövetkezett az is, amiről korábban rémálmaim voltak: sétáltunk, Vencel épp matrica-üzemmódban a mellkasomra tapasztva, Mici pedig szokás szerint századszor is elindult világgá, úgyhogy nem volt más választás, őt is fel kellett venni, hogy belátható időn belül eljussunk az autóig. Ugyan lett volna segítségem, mert anyukám is velünk volt, de neki is jutott bőven csomag, úgyhogy egyszerűbbnek tűnt nekem felkapni őt is. (Végül is 9 hónapos pocakkal is megtettem milliószor, nagy különbség nincs, gondoltam…) Mici persze fickándozott, és majd leszakadt a karom, de mégis olyan jó volt! Erősnek éreztem magam, és feltöltött a tudat, hogy ura vagyok a helyzetnek! Itt cipelem mindkét gyereket, és elbírok velük” – írta Ördög Nóra a blogján.

Hozzászólások