Ördög Nóra kifecsegte intim titkait

Gyerek mellett is kellenek a felnőttórák

2014/11/07

A kislányos bájáról, nőies finomságáról és visszafogottságáról híres Ördög Nóra most elárulta: mi a legfontosabb számára a hálószobában. Több anyukát is beavatott a részletekbe.

Ördög Nóra 2Rising Star műsorvezetője őszintén bevallotta: két gyermek után miként őrzi meg férjével, Nánási Pállal az intim pillanatokat!

Fontos, hogy a baba megszületése után is figyeljenek a szülők a kettesben töltött időre. Legalábbis mi mindig ügyeltünk arra, hogy Mici a saját ágyában, a saját szobájában aludjon, és hogy esténként nekünk is meglegyenek a kettesben töltött felnőttóráink” – mondta a Blikknek Ördög Nóra.

Nem csoda, hogy ez a téma kerül előtérbe Ördög Nóra kapcsán, hiszen a kétgyermekes műsorvezető alig négy hónapja adott életet kisfiának, és a szülés után azonnal bomba formába került. Ehhez nyilván az is hozzájárult, hogy a két pici gyermekkel járó mindennapi teendők mellett is nőnek érzi magát. Ez csak kiegyensúlyozott családi környezetben lehetséges, és a műsorvezető e tekintetben is roppant szerencsésnek mondhatja magát. Férjére mindenben számíthat, aki boldogan vigyáz a gyermekekre akkor, amikor Nóra dolgozik.

Hozzászólások